Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Μοχλός η άρνηση κάθε κομματικής διασύνδεσης...

Αν το κίνημα χάσει αυτό το πράγμα,θα καταρρεύσει.Ο πρόεδρος του stopcartel και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού μιλάει για τον τρόπο λειτουργίας του κινήματος,την προσπάθεια απαξίωσης..και εξηγεί τις επόμενες κινήσεις που θα... αφορούν τις τράπεζες.
Συνέντευξη του προέδρου του stopcartel και μέλους του Πανελλαδικού Συντονιστικού του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Γιώργου Κοσμόπουλου στο περιοδικό NEXUS Hellas,στο τεύχος Μαρτίου που μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα.
Στην έκτασης 5 σελίδων συνέντευξή του πολιτικού περιοδικού (www.nexushellas.gr) o Γιώργος Κοσμόπουλος αναλύει το νόημα και τις προυποθέσεις συμμετοχής  στο κίνημα,τη σημασία της άρνησης πληρωμής στα Διόδια και αλλού,τον τρόπο λειτουργίας του κινήματος και τους κινδύνους κομματικών η προσωπικών καπελωμάτων.

Εξηγεί τι σημαίνει δράση απο τα κάτω,και πως το κίνημα αποκτά μαζικότητα.Απανταει στο ερώτημα αν το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μπορεί να πάρει πολιτική μορφή επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι θα ήταν μάλλον παράδοξο κάποια μέλη στο κίνημα να έχουν πολιτικές βλέψεις δεδομένου ότι το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πρέπει να είναι απρόσωπο και υπεράνω κομμάτων.

stopcartel Newsdesk 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου