Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Για την καταδίκη του 77χρονου κυρίου που σκότωσε (αμυνόμενος) τον υποψήφιο δολοφόνο του !!!!

Η αυστηρότητα της ελληνικής δικαιοσύνης εξαντλείται εκεί όπου στη θέση της νόμιμης απονομής της υπεισέρχονται άνομα...
συμφέροντα που εξυπηρετούν ένα απαρχαιωμένο δικαστικό σύστημα με στενόμυαλους δικαστές οι οποίοι εφαρμόζουν το γράμμα του ξεπερασμένου νόμου μιας εποχής που έχει περάσει ανεπιστρεπτή .
Ο λαός είναι με το μέρος του γηραιού αυτού κυρίου που ναί,καλά έκανε και τον σκότωσε και το ίδιο θα έκανα και εγώ αν έβλεπα ένα κλέφτη ή ένα δολοφόνο να απειλεί εμένα ,την οικογένεια μου και την περιουσία μου.
Όχι λοιπόν καλώς έκανε αλλά... άριστα έκανε και τον σκότωσε τον φούστη αλλά και κάθε φούστη που επειδή δεν έχει να φάει μπαίνει σε κάθε σπίτι και βιάζει τους ιδιοκτήτες του κυριολεκτικά και περιφραστικά ,τους κλέβει ή τους σκοτώνει.
Η αυτοάμυνα δεν είναι αδίκημα και ο φόνος δεν πρέπει και δεν μπορεί να καταδικάζεται όταν αποτελεί μέτρο άμυνας.
Η ελληνική δικαιοσύνη σύμφωνα με το (ξεπερασμένο) γράμμα του νόμου προστατεύει τους κλέφτες και τους απατεώνες και καταδικάζει τα θύματα.
Εφόσον η εποχή μας άλλαξε ,θα πρέπει να αλλάξουν και οι νόμοι αλλιώς θα εφαρμόζουμε νόμους του 1900 σε συνθήκες 2011.
Είναι σα να θέλει κάποιος να φορέσει νούμερο 20 παντελόνι όταν για το πάχος και την περιφέρεια του το πιο ενδεδειγμένο είναι το νούμερο 40 !
Τόσο απλά.
Πολύ καλά έκανε λοιπόν ο κύριος των 77 ετών και τον σκότωσε.
Σίγα την απώλεια πια.
Καλά του έκανε και εγώ το ίδιο θα του έκανα του αλήτη.
Δεν θα λείψει σε κανέναν ένα κακοποιό στοιχείο .
Οι περισσότεροι δικαστές καλά θα κάνουν να μην αποτελούν μέλη των ροταριανών,των Lions,των μασόνων ,της Αθηναϊκής λέσχης και άλλων κλειστών ομάδων και καλόν είναι να επικεντρωθούν στην απόδοση δικαιοσύνης όταν, όπως και όποτε πρέπει αλλάζοντας κατ' αρχήν το γράμμα του νομοθέτη αλλά επειδή είναι οι περισσότεροι πουλημένοι σε εκδουλεύσεις και λοιπές αλληλεξαρτώμενες "δουλίτσες" δεν μιλούν και εφαρμόζουν ηλίθιους νόμους μιας άλλης εποχής.
Αν μπει κλέφτης σε αυτούς ή στο σπίτι τους την ώρα που κοιμούνται και απειλήσουν τα παιδιά τους ή τις τροφαντές γυναίκες τους ,τι θα κάνουν ;
Θα τους αφήσουν να τις βιάσουν ,να τους κλέψουν,να τους σκοτώσουν ;
Πως αυτοί οι δικαστές μετά ,θα δικάσουν τον εαυτό τους ;
Μωρέ χίλια μπράβο στον συμπολίτη μας που το σκότωσε το καθίκι.
Γεμίσαμε με όλα τα αποβράσματα της Αλβανίας ,των Βαλκανίων,των πρώην Ανατολικών χωρών , της μέσης Ανατολής κα της Βόρειας Αφρικής και δεν φτάνει που μας σκοτώνουν καθημερινά ,δε φτάνει που μας κλέβουν ,εμείς μετά τους γλύφουμε από πάνω αντί να τους στήνουμε στα 6 βήματα και να τους εκτελούμε.
Η Ελλάδα ,η μεγάλη προστάτης των απανταχούν φτωχών και κατατρεγμένων του κόσμου !!!!
Μωρέ καλά να πάθουμε τόσο λαλάκες που είμαστε !
Κανονικά θα έπρεπε να μαζευτούν χιλιάδες λαού μπροστά από το δικαστικό μέγαρο για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την απόφαση εναντίον αυτού του ανθρώπου που μπήκαν στο σπίτι του,τον έκλεβαν,τον απείλησαν και τέλος τον σκότωσε τον ένα.
Αντ΄αυτού καθόμαστε και διαβάζουμε απλά τι έγινε αλλά δυστυχώς δεν καταλαβαίνουμε δύο πράγματα :
1) ότι όλοι μας κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε αυτή τη κατάσταση και
2) ότι είμαστε όλοι τελικά χέστηδες και βλαχολεβαντίνοι πλην εξαιρέσεων.

Θα μπούν στο σπίτι μου και θα τους αφήσω ;
Θα τους σκοτώσω ή θα με σκοτώσουν εφόσον κανένας δεν μπορεί να με προστατεύσει και εφόσον η Ελλάδα κατάντησε από το 1990 ξέφραγο αμπέλι.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΤΕΣ ;



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Στα κακουργοδικεία, οι ένορκοι είναι 4 και οι επαγγελματίες δικαστες 3.

    Γιατί βρέθηκαν ένορκοι, που χαρακτήρισαν ένοχο τον 77χρονο; Τους παραμύθιασαν οι δικαστες, όπως γίνεται συνήθως; Ή μήπως ήταν της "ρόζ" Αριστερας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή