Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην διάβαση!

Γιατί ο ΟΣΕ θα αργήσει.
Σε άλλες χώρες, συνεργεία θα είχαν πέσει με τα μούτρα πάνω στην (μεγάλης κυκλοφορίας τραίνων και οχημάτων) κατεστραμμένη διάβαση, και σε ώρες θα είχαν αποκαταστήσει τα συστήματα προειδοποίησης. Απλά πράγματα, μπάρες και οπτικοακουστικά σήματα διέλευσης τραίνων. Όσο για τα έξοδα, αργά η γρήγορα θα τα έπαιρναν από την Ασφαλιστική του (παρολίγον φονιά) βιαστικού παππού, που την γλίτωσε χάρις στους αερόσακους.
Στην χώρα μας τα σπασμένα (και μάλιστα με καπέλο) θα τα πληρώσουν οι πολίτες. Η ζημιά θα αποκατασταθεί στο απώτερο μέλλον , αν στο μεταξύ δεν θρηνήσουμε άλλα θύματα στην σχεδόν αφύλακτο διάβαση. Λέω σχεδόν γιατί οι ...ακατονόμαστοι του ΟΣΕ, το μόνο που έχουν κάνει μέχρι στιγμής, είναι να στείλουν ένα βαριεστημένο μπάρμπα, να κουνάει τα χέρια του ταυτόχρονα προς στους πεζούς και οδηγούς 6 δρόμων που προσεγγίζουν την διάβαση, για να τους προειδοποιήσει ότι έρχεται τρένο!!!
Α ναί, υπάρχει μια ταχύτατη αποκατάσταση (δείτε την διαφορά στις φωτό). Αντικατέστησαν το διαλυμένο εκκλησάκι που είχε τοποθετηθεί, σε μνήμη των προηγούμενων φονευθέντων (από "αμέλεια" τους)!
ΜπΟΣΕουάννα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου