Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Είναι υπόθεση Δημοσίου συμφέροντος η Μαζική Παραπλάνηση και Εξαπάτηση?

5/7/2007, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι τα σχόλια για υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος, όσο δριμεία ή καυστικά και να είναι, προστατεύονται από την ελευθερία της έκφρασης.
Το adena.gr αναρωτιέται αν, η επί χρόνια συστηματική παραπλάνηση των Ελλήνων καταναλωτών , ότι με "μαγικές συσκευές" μπορούν να καταφέρουν μείωση στην κατανάλωση Ηλεκτρικού ρεύματος έως 45% , είναι υπόθεση δημοσίου ενδιαφέροντος?
Αν, η παραπλάνηση ότι οι ίδιες συσκευές Konomiser μπορούν να προστατεύσουν τις οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις από τις διακοπές και υπερτάσεις της ΔΕΗ, η από τους κεραυνούς , όταν η πρίζα τους δεν διαθέτει καν γείωση, είναι υπόθεση Δημοσίου ενδιαφέροντος?
Αν, η παραπλάνηση ότι με ένα "ειδικό μαγνητάκι" σε μηχανές εσωτερικής καύσης (οχημάτων σκαφών η βιομηχανικών καυστήρων που χρησιμοποιούν βενζίνη η πετρέλαιο, μπορούν να εξοικονομήσουν 30% στην κατανάλωση (περιέργως δεν συμπεριλαμβάνουν αεροπλάνα), είναι υπόθεση Δημοσίου ενδιαφέροντος?
Μέχρι να πάρουμε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, τα σχόλια μας για τις επικίνδυνες (πάνω απ΄όλα) μαγικές συσκευές, δεν θα είναι καυστικά .Ακόμα και για...
περισσότερα στο www.adena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου