Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αύξηση τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι 30%? No problem!

Λύση υπάρχει. Από τον Mr Konomiser.
Αδικαιολόγητη θεωρώ την ανησυχία των καταναλωτών, γι αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι, να προμηθευτούν την μαγική συσκευή που παρουσίασε ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΈΝΑ ο Γιώργος Παπαδάκης από την εκπομπή του, και το πρόβλημα έληξε. Εγγυημένα (βάζοντάς την στη πρίζα), έχετε φθηνότερα ρεύμα κατά 30%, και η μείωση μπορεί να φθάσει μέχρι 45%, ενώ ταυτόχρονα δεν φοβάστε για ζημιές από κεραυνούς η να γίνετε "κάρβουνο" από τις απροσεξίες" της ΔΕΗ. Κάντε κλικ για περισσότερες info.
Αν, αν λέω, η όλη υπόθεση ήταν απάτη (όλοι αυτοί που την αγόρασαν), δεν θα φοβόταν ο παρουσιαστής ,ότι μπορούν μια μέρα ναρθουν στο Καλημέρα Ελλάδα, και να απαιτήσουν να τους επιστραφούν τα κερατιάτικα που πλήρωσαν, πιστεύοντας ότι με την συσκευή Εξοικονόμησης ηλεκτρικής Ενέργειας γλίτωναν 30-45%?
Το εγγύς μέλλον βέβαια θα δείξει, και θα αποδείξει...
P.s. Αλήθεια, ο υπουργός Οικονομικών κ.Παπακωσταντίνου, πως δεν σκέφτηκε αντι να δίνει επίδομα Πετρελαίου, να χαρίσει σε όλους από μια τέτοια συσκευή να ζεσταίνονται οι φουκαράδες με φθηνό ρεύμα. Από ότι πληροφορούμαι από την Κίνα, οι συσκευές στη χοντρική κοστίζουν 2-3 ευρώ. Συμφέρει.
Μάλλον δεν θα βλέπει Αντέννα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου