Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

1η Γαλανόλευκη Γιορτή Νεολαίας!

http://www.e-grammes.gr/

Δυναμικό, επιτυχές και μαζικό ήταν το ξεκίνημα ενός νέου θεσμού για τα νεολαιίστικα δρώμενα. Η 1η Γαλανόλευκη Γιορτή Νεολαίας της ΝΕ.Ο.Σ., που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι ΝΕΟΣίτισες καιν οι ΝΕΟΣίτες, ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις από απόψεως οργάνωσης, εκδηλώσεων και συμμετοχής.
Στον χώρο του club VEGA διοργανώθηκαν εκθέσεις, συναυλίες, συζητήσεις, ζωντανές εκπομπές με την κορύφωση των εκδηλώσεων να
έρχεται στην βράβευση γνωστών προσωπικοτήτων, στην ομιλία του προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και στην κεντρική ομιλία τους αρχηγού του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη. Ακολούθησε η συναυλία του συγκροτήματος «7000 Watt» και πάρτυ μέχρι πρωίας.
Ο χώρος του Vega αποδείχτηκε μικρός για να χωρέσει όλη την ζωντάνια της Πατριωτικής νεολαίας η οποία για άλλη μία φορά απέδειξε πως ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι η μόνη δυναμικά ανερχόμενη πολιτική δύναμη, την στιγμή που ο παλαιοκομματισμός καταρρέει. Ο αρχηγός Γιώργος Καρατζαφέρης, βουλευτές, περιφεριάρχες και αντιπεριφεριάρχες των ψηφοδελτίων του κόμματος, τίμησαν με την παρουσία τους την Γιορτή και περιηγήθηκαν στις πολύ πρωτότυπες εκθέσεις που με κόπο και μεράκι ετοίμασαν οι αγωνιστές της ΝΕ.Ο.Σ.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε για την οικονομική τους συνεισφορά τους βουλευτές Ιωάννη Κοραντή, Θάνο Πλεύρη, Γιώργο Ανατολάκη, Ηλία Πολατίδη, Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, Αστέριο Ροντούλη, Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Άγγελο Κολοκοτρώνη, Παύλο Μαρκάκη, Ουρανία Παπανδρέου, τους αντιπεριφεριάρχες Άρη Σπίνο, Μπάμπη Καραθάνο, Κατερίνα Αδαμοπούλου, τα στελέχη του Κόμματος Όθωνα Φλωράτο, Χρήστο Χατζηαναστασίου και Βαγγέλη Πορή.
Ειδική αναφορά στην οικονομική συνεισφορά αλλά και στην πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε κατά την προετοιμασία και κατά την διεξαγωγή της Γιορτής, στην Διευθύντρια του γραφείο Προέδρου Κατερίνα Κοκκίνου. Επίσης στην τεχνική υπηρεσία του κόμματος και στον επικεφαλής της Παναγιώτη Τσάκλα, που άλλη μία φορά μας φόβισε με τα ακροβατικά του, ανεβάζοντας τα πανό της Γιορτής στα 15 μέτρα ύψος.
Τέλος σε όλους τους συναγωνιστές της Οργανωτικής Επιτροπής, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν να οργανώσουν και να στήσουν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έχει οργανώσει το Κόμμα.
1η Γαλανόλευκη Γιορτή, καλή αρχή και, όπως μας ευχόντουσαν όλοι, και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου