Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Είναι υποχρεωμένα τα Βεντζινάδικα να έχουν πινακίδες με τις τιμές καυσίμων?

Προφανώς ΟΧΙ κατά την γνώμη του Γ.Γραμματέα του Καταναλωτή Σπυράκου, και άλλων αρμοδίων Υπουργών  και Φαρισαίων . Εκτός και δεν έχουν ποτέ ταξιδέψει οδικώς σε Εθνική Οδό, για να προσέξουν αυτή την απίστευτη κοροϊδία των οδηγών-καταναλωτών.
Συγκεκριμένο παράδειγμα λοιπόν κ.κ.Χρυσοχοίδη Ρόβλια Κομνηνέ (αφοδεύουμε-παραλείπουμε  τον εντελώς άχρηστο Γάμα Γάμα  της Κάνιγγος). Στο 90ο χιλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα  ερχόμενοι από Λαμία , και εισερχόμενοι στο ομώνυμο  ΣΕΑ, δεν υπάρχει ορατή πινακίδα  με τις τιμές καυσίμων.  Ακόμα όμως κι όταν πλησιάζεις τις αντλίες  (πάνω στην κατεστραμμένη άσφαλτο), δεν υπάρχει ούτε μια πινακίδα που να πληροφορεί τους αυτοκινητιστές.
Η...
μόνη ένδειξη είναι η μικροσκοπική (ψηφιακή) που εμφανίζεται όταν οι αντλίες τεθούν σε λειτουργία για να μας ανεφοδιάσουν, οπότε είναι αργά να αλλάξουμε γνώμη.
Τουλάχιστον  σε αυτό το σταυλοειδή σταθμό εξυπηρέτησης όταν  σταματούν  οι  Ευρωπαίοι επισκέπτες  της χώρας μας, [παίρνουν μια πρώτη γεύση στο τι θα ακολουθήσει σε αυτό το κράτος που έχει την "τύχη"να τον διαχειρίζονται εκλεκτά πρόσωπα σαν τους προαναφερόμενους... 
P.s. Το θέμα είχε αναδειχθεί και από την ιστοσελίδα www.adena.gr  klik και( κλικ), και φυσικά από πολλά ενημερωτικά sites  και Blogs που το αναδημοσίευσαν. Συνεπώς , κάπου τρέχει λάδι στους... μηχανισμούς των ελεγκτικών Αρχών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου