Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σ. Καρατζαφέρης απαντάει στον Μ. Λιάπη


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ planet-greece

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης του πρώην υπουργού της Ν.Δ., Μιχάλη Λιάπη, κατά 2 τηλεοπτικών σταθμών, μίας εφημερίδας και του Σπύρου Καρατζαφέρη, ο δημοσιογράφος απαντά με επιστολή του, μέσω του planet-greece, για την υπόθεση των 178 εκατ. ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας. Ο Σπύρος Καρατζαφέρης δεν αρκείται σε μία απλή απάντηση αλλά προκαλεί τις αρμόδιες Αρχές να πράξουν τα δέοντα "όπως επιβάλει ο νόμος να κάνουν", αφήνοντας υπονοούμενα για μεγάλες αποκαλύψεις...

Διαβάστε όλη την επιστολή - βόμβα...



Η επιστολή, όπως ο ο Σπύρος Καρατζαφέρης απέστειλε αποκλειστικά στο planet-greece, έχει ως εξής:


"Δεν κατηγόρησα τον κύριο Μιχάλη Λιάπη. Απλώς ρώτησα αν είναι αυτός ο κάτοχος των 178 εκατ. ευρώ.
Και ρωτάω και τις αρμόδιες Αρχές: ΣΔΟΕ, Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος, πού υποχρεούνται από το νόμο 3691/2008, αν άνοιξαν τα μαγνητικά στοιχεία της βάσης δεδομένων των ελληνικών τραπεζών και των υποκαταστημάτων τους στο εξωτερικό, μέσα στα οποία κρύβονται οι κωδικοί των λογαριασμών του μαύρου χρήματος.
Επίσης, να απαντήσουν από την κυβέρνηση γιατί εξαίρεσαν από τον νόμο αυτό, το δικαίωμα επέμβασης εισαγγελέα με τροπολογία στις 31 Μαρτίου του 2011.
Χαίρομαι πάρα πολύ για την μήνυση του κυρίου Λιάπη. Ελπίζω να έρθει στο δικαστήριο και να δούμε ποιος θα δικαιωθεί". 


Παράλληλα, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, μας ενημέρωσε ότι την Μεγάλη Τρίτη ή την Μεγάλη Τετάρτη θα πάει στο ΣΔΟΕ προκειμένου να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του. Η εξέλιξη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου