Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δάσκαλε που δίδασκες .

Ωραίο όμως ήταν και το πλάνο λίγες ώρες αργότερα να βλέπεις Καραμέρο με wife στις «Γυναίκες της Χρονιάς». Να στήνεται ο presenter με τη σύζυγο στη κάμερα για να φωτογραφηθεί και να κάνει δηλώσεις! Ο journalist που πέρυσι έκραζε και χτυπιόταν κατά τέτοιων eventοκοσμικών εμφανίσεων! Τώρα; Now; Άλλαξαν οι εποχές! Changed οι καιροί! Τώρα θα πάει και στης χρονιάς τις Γυναίκες και ολούθε! Άμα λάχει και στη γιορτή της σαρδέλας!

Τρικούβερτη χαρά
Τελικά, ναι. Κάπως έτσι θα ...
ήταν η day που θα γυρνούσε στο πλατό ο Βασίλης Καλλίδης… Θα έλειπαν οι presenters! Η μία με άδεια για το μωρό, ο άλλος με σκωληκοειδίτιδα στο ξαφνικό. Το αποτέλεσμα μετράει!

Truth
Τώρα βρε guys μου να το πούμε; Να το αμολήσουμε; Καλά να’ναι το παλικάρι γερό και δυνατό, υγεία πάνω από όλα! Αλλά πώς να το κάνουμε… Δεν μας ενθουσίασε η ιδέα της επιστροφής. Σαν θέαμα! Να φταίει που είναι ολίγον τι (έως πολύ!) ανταγωνιστικός και στριφνός; Maybe! Δεν κολλάει στο κλίμα!

Γονατίστε μας
Για φινάλε να καταθέσουμε τα πιο ενθουσιώδη μας αισθήματα για τις Οικογενειακές Ιστορίες του Alpha. Είναι ώρες ώρες αυτό το channel της Κάντζας που γράφει! Από τη μία αυτά τα stories του, από την άλλη οι εκατομμυριοστές (οκ who cares!) επαναλήψεις του Sex & the City… και μας ακινητοποιεί σε χρόνο dt στο καναπεδόνι μας! Δεν τολμάμε να σηκωθούμε μη και μας κάνει μούτρα!

Σαββατοκύριακο πάλι; Have a nice και άντε γεια!
(δυναμώνουμε ε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
 http://www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου