Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο Ιατρικός Σύλλογος αποτελείται από κοματόσκυλα που εξυπηρετούν συμφέροντα και...

καλύπτουν τις κλεψιές των γιατρών καταγγέλλει ο Δρ Οζον Φικιώρης .
Παρ ότι πολλοί θα συμφωνήσουν (κύριε Πατούλη εσείς τι απαντάτε?)  στα προηγούμενα, όμως εμείς (αν και ηλεκτρονικοί) αμφιβάλλουμε για τις επόμενες κατηγορίες κατά των συναδέλφων του τηλεοπτικού ξερόλα. Π.χ
1)Κανείς γιατρός δεν ξέρει ότι άμα είσαι δυσκοίλιος, σου πονάνε τα γόνατα, 2)κανείς (εκτός από τον Φικιώρη) δεν ξέρει ότι το ουρικό προέρχεται από τα γλυκά,3) κανείς (γιατρός) δεν σου λέει να τρως άφοβα ένα αρνι και μερικά κεφάλια τυρί, αρκεί να μην τρως ψωμί. Και πάνω από όλα, ελάχιστοι συνάδελφοί του (με εξαίρεση ίσως αυτούς που συνιστά εγγυημένα  και επαναλαμβανόμενα μέσα από την εκπομπή τους ως μοναδικούς και καλύτερους στο κόσμο) δεν λένε ότι το νερό με όζον και οι βιταμίνες , θεραπεύουν σχεδόν τα πάντα. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.
Το περίεργο όμως είναι ότι...
ο (κατά την άποψή μας) Οζο-τσαρλατάνος αναισθησιολόγος ,δεν έχει πείσει ούτε την γυναίκα του να απολαμβάνει τις μαγικοθεραπευτικές ιδιότητες του όζοντος. "Μωρή γιατί δεν πίνεις" δήλωσε ο Φικιώρης στην καθημερινή Ιατρική του εκπομπή,  όπου βοηθά τζάμπα τον κάθε απογοητευμένο από τις παραδοσιακές ιατρικές μεθόδους και φάρμακα.
Αρχίσαμε να αμφιβάλουμε  για την γνωστική του επάρκεια, από την στιγμή, που για να δικαιολογήσει την τριπλάσια τιμή της δικής του εισαγωγής (και συμφερόντων) συσκευής Όζοντος (και που απροκάλυπτα διαφημίζει μέσω της εκπομπής του), το ακούσαμε να  εξηγεί στα θύματά του.
" Μην αγοράζετε  φτηνές συσκευές γιατί είναι επικίνδυνες. Οι (δικές του) καλές,  έχουν μεγαλύτερη πλακέτα γι αυτό είναι καλύτερες , ενώ οι άλλες (των ανταγωνιστών του) την έχουν μικρότερη (την πλακέτα) και για αυτό καίγονται, η δεν βγάζουν καλό όζον"!!! 
 Όπως καταλαβαίνετε (έστω και με  στοιχειώδη ηλεκρονικά) ο άνθρωπος δεν παίζεται.
Στο παραμύθι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου