Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ελεος πια με τις πορείες των αλλοδαπών στα Χανιά!

Εχει καταντήσει αηδία ολο αυτο που γίνετε με τις πορείες των αλλοδαπών στα Χανιά!
Δεν μίλαμε για 1-2 πορείες τον μηνα μιλάμε για 1-2 πορείες την ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! Την μια απο το "στεκι μεταναστών" και την αλλη απο το "φορουμ" και να πεις οτι εχει διαφορά, ενταξει. Αλλα εδω μιλάμε για τα ίδια άτομα. Δεν πάει αλλο!
Χθές 5 Μαϊου ειχαν προγραμματίσει ΠΑΛΙ συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς(πριν 2-3 μερες ειχαν κανει αλλη). Η καταστηματάρχες ειχαν δηλώσει οτι... την επόμενη φορα δεν θα τους αφήσουν να την κάνουν γιατι τους ρίχνουν την κίνηση. Όπως και εγινε, σημερα πήγαν να "σπάσουν" την συγκέντρωση αλλά λόγω της χρήσης χημικών απο τα ΜΑΤ "έσπασε" η συγκέντρωση και η σύγκρουση των ντόπιων με τους αλλοδαπούς.
Πραγματικά πως την έχουν δει οι μετανάστες? Γίνετε πουθενα αλλου αυτό? Μια και δύο πορείες την εβδομάδα απο τους ίδιους και για τον ίδιο λογο?
Εχω βγει απο τα ρούχα μου. Αυτό βγαίνει απο τα πλαίσια της δημοκρατίας και γίνετε φασισμός! Απο την στιγμή που βγαίνουν οι ίδιοι και οι ιδιοι και κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κοσμο, όποτε θέλουν αυτοι. Αυτο παντως, μια φορα δημοκρατία δεν ειναι.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου