Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πως ήταν πριν τις μπουλντόζες η παραλία στη Σκόπελο που γυρίστηκε το MAMA MIA?


Σχετικά με την ανάρτηση "Κατέστρεψαν την ξακουστή παραλία Καστάνη Σκοπέλου" ,οι αναγνώστες ζήτησαν  φωτό της περιοχής, πριν την επέλαση των "Αξιοποιητών" με τις μπουλντόζες.
Η επιθυμιά τους διαταγή (κλικ φωτό), αρκεί να μη μας ζητήσουν  να επιβεβαιώσουμε το όνομα του νέου αγοραστή αυτής της δασικής περιοχής, που κατάφερε ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι.
Φήμες λένε...
...ότι πάλη πρόκειται για τ.υπουργό της Ν.Δ..

1 σχόλιο:

  1. Νομιζω οτι ειστε απιστευτα υπερβολικοι!!!!!Τα παιδια κανουν ενα πολυ καλο βημα για το νησι μας !!Ας ειχατε κ εσεις τα ...... να το κανετε κ εσεις!Πιστευα οτι αυτα τα απαρχαιωμενα μυαλα τα ειχαν οι μεγαλοι και λυπουμαι πολυ οταν βλεπω νεολαια να αντιδρα ετσι!!!!!Δεν καταπατησαν δημοσιο χωρο αλλα ιδιωτικο ποιο ειναι το προβλημα σας?????????????Ξυπνηστε γτ μ αυτα τα μυαλα αυτος ο τοπος αντι για μπροστα θα πηγαινει ολο και πιο πισω!!!Αντι να στηριζουμε ο ενας τον αλλο γυρναμε να του βγαλουμε το ματι????Ντροπη σας ντροπη σας ντροπη σας!!!!!!!!!Ειτε το θελετε ειτε οχι ΟΛΟΙ σ αυτο το νησι ζουμε απο το τουρισμο απο τους ξενοδοχους μεχρι τους οικοδομους...Στηριξτε τον λοιπον και μη κοιτατε να κανετε κακο στους συντοπιτες σας...Απογοητευομαι με το τι κοσμο εχει αυτο το νησι!!!Ενα υπεροχο μερος με τοσο βρωμικους ανθρωπους....
    Ελπιζω να μη το σβησετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή