Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η Creta Farm επεκτείνεται στην Αυστραλία.


Επεκτείνεται στην αγορά της Αυστραλίας η εταιρεία Creta Farm έπειτα από τη συμφωνία με τον Όμιλο Agora Merchandising, για εξαγωγή ελαιολάδου.
 Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σε ειδική συνεστίαση στη Μελβούρνη από τους αδελφούς Παύλο και Γιώργο Ηλιόπουλο, που ηγούνται της εταιρίας Agora Merchandising, μιας εταιρίας που εισάγει στην Αυστραλία κορυφαία ελληνικά προϊόντα.
«Επιλέγουμε...
πάντα τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα και στοχεύουμε στην ευρύτερη αυστραλιανή αγορά και όχι μόνο στην ομογένεια» τόνισε ο Παύλος Ηλιόπουλος, ενώ ο αδελφός του Γιώργος, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη συνεργασία της Creta Farms «μιας εταιρίας που δίνει έμφαση στην ποιότητα, όπως ακριβώς ζητάμε και εμείς» τόνισε.
Στη συνεστίαση που έγινε στο ελληνικό εστιατόριο Philellene και όπου όλα τα εδέσματα ήταν με ελαιόλαδο της Creta Farms, αλλά δέσποζαν και άλλα ελληνικά προϊόντα που εισάγει η Agora Merchandising στην Αυστραλία, το παρόν έδωσαν δημοσιογράφοι, αλλά και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού και βουλευτής της Βικτώριας Γιάννης Πανταζόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου (HACCI) κ. Νίκος Μυλωνάς.
Και οι δυο τους τόνισαν την ανάγκη προώθησης, με σύγχρονους τρόπους, των ελληνικών προϊόντων στην Αυστραλία, ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η Ελλάδα.
«Πρέπει να επιμείνουμε ελληνικά και η αγορά ελληνικών προϊόντων όχι μόνο να είναι καθημερινή μας συνήθεια, αλλά να πείσουμε και όλους τους Αυστραλούς» τόνισαν.
Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, η Αυστραλία αποτελεί την 15η αγορά της Creta Farms για να εξάγει το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο της.
Η νέα συνεργασία της Creta Farms, με την Agora Merchandising αφορά αρχικά την εξαγωγή 7 κωδικών τυποποιημένου ελαιολάδου με την ονομασία Creta Farms.
Σε δεύτερη φάση, το πλάνο για την Αυστραλία περιλαμβάνει επέκταση και στην κατηγορία των αλλαντικών, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που έχει εφαρμοστεί στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.
Όπως τόνισαν οι αδελφοί Ηλιόπουλοι, στη διαφημιστική εκστρατεία θα τονιστεί ιδιαίτερα η διατροφική αξία του κρητικού ελαιολάδου
Στους δημοσιογράφους δόθηκε και δήλωση του προέδρου της εταιρείας κ. Εμμανουήλ Δομαζάκη, που αναφέρει:
"Αποδεικνύουμε με έργα ότι συνεχίζουμε τη δυναμική πορεία μας στις αγορές του εξωτερικού. Η Αυστραλία, η έκτη γεωγραφικά μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, αποτελεί πραγματική πρόκληση για την Creta Farms, καθώς απευθυνόμαστε σε μία αναπτυσσόμενη αγορά περίπου 22 εκατ. κατοίκων, με πολύ ισχυρή ελληνική κοινότητα και με ραγδαία αυξανόμενη κατανάλωση του ελαιολάδου, της τάξης, μέσα στη τελευταία διετία μόνο, του 20%.
Η είσοδός μας στην Αυστραλία σηματοδοτεί ένα σημαντικό σταθμό στην ιστορία της εταιρείας μας, καθώς προχωρούμε στη δημιουργία μίας νέας γκάμας προϊόντων από εξαιρετικό παρθένο κρητικό λάδι και το εξάγουμε, πιστοί στο όραμα μας για διάδοση της μοναδικής διατροφικής αξίας του".
Η εταιρεία Agora Merchandising Group κατέχει σημαντική θέση στην αγορά της Ωκεανίας, καθώς αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και διανομείς στους τομείς τροφίμων και ποτών.
Στην πλούσια ποικιλία προϊόντων που εισάγει και διανέμει, περιλαμβάνονται γνωστά ελληνικά brands, όπως το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ, οι χυμοί Amita, τα αναψυκτικά ΕΨΑ και ΛΟΥΞ και η μπύρα CRAFT.
http://neoskosmos.com/news/el/node/15238

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου