Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Όταν ο γραφικός πρόεδρος του ΔΣΑ καβάλησε το καλάμι.

Έχουμε περάσει γενεές 14 τους Οικονομοκαμπουράκηδες, αλλά στην "υψηλού" επιπέδου  ανταλλαγή...απόψεων χθες με τον Αδαμόπουλο (κύριο δεν θα τον λέγαμε), τους βγάζουμε το καπέλο. Ο αλαζόνας και με πολλά άλλα ΜΗ κοσμητικά επίθετα εκπρόσωπος των γαλάζιων υπαλλήλων της Θέμιδας, νομίζοντας ότι εκπροσωπεί άσπιλες παρθένες,δεν δίστασε να αποκαλεί (έστω και έμμεσα)  συλλήβδην  τους Δικαστικούς πουλημένους, επειδή είχαν συνάντηση με την Τρόικα.
Όταν ο Οικονομέας συνέχισε να υποστηρίζει την άσχημη (επειδή γδύνουν τους πελάτες τους) γνώμη του για την συντεχνία (της οποίας έφτασε να ντρέπεται να  δηλώνει ότι είναι  μέλος), υπέστη την βρώμικη επίθεση του Προέδρου του Δ.Σ.Α.
Ο ...
εκπρόσωπος των  "προστατών" των  προσωπικών δεδομένων (όταν συμφέρει τους πελάτες τους), διέσυρε τον παρουσιαστή  πληροφορώντας στο αέρα τους τηλεθεατές ότι " πληρώνει την συνδρομή του στο σύλλογο για (εάν & Θα) να πάρει δεύτερη σύνταξη. Φυσικά  είναι όχι απλώς νόμιμη, αλλά και συνήθης πρακτική πολλών δικηγόρων, που ούτως η άλλως κατέχουν τις περισσότερες και σημαντικότερες θέσεις κλειδιά στο Δημόσιο, όπως βέβαια και στη Βουλή. Από μόνο του αυτό εξηγεί για πιο λόγο η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή την τραγική και χαοτική κατάσταση.
Όμως ο Αδαμόπουλος  θα πρέπει  τώρα, εφόσον θεωρεί ότι δεν είναι ηθικό οι δικηγόροι να παίρνουν διπλή σύνταξη, να δημοσιεύσει ονομαστικά πια άλλα μέλη του συλλόγου του, το παίζουν σε διπλό ταμπλό.
Περιμένουμε επίσης  να δούμε πότε το Ταμείο Νομικών θα επιστρέψει τα παρανόμως (σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου από το 1982) εισπραχθέν  χαράτσι υπέρ Τρίτων, από τους πελάτες τους.
Εδώ  θέλουμε Πρόεδρε να δείξεις αν (εκτός από φωνή) έχεις κι αδένες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου