Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Λάθος ή παραπλάνηση των αναγνωστών των ΝΕΩΝ, το παραμύθι με τις πισίνες στο Κιλελέρ?



ΜεγέθυνσηΣυκοφαντώντας κοινωνικές ομάδες και επικαλούμενος ψεύτικα στοιχεία δεν προσφέρεις βοήθεια στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αν αυτός είναι ο στόχος σου! Ο λόγος για το σημερινό δημοσίευμα της καλής εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που στην πρώτη της σελίδα συκοφαντεί τους αγρότες της Λάρισας και συγκεκριμένα του ιστορικού χωριού Κιλελέρ προκειμένου να αποδείξει ότι ζουν πλουσιοπάροχα σε βίλες με πισίνες την ώρα που δηλώνουν πενιχρά εισοδήματα! Μάλιστα η εφημερίδα που έπεσε στην παγίδα - θέλουμε να...
πιστεύουμε θύμα κακής πληροφόρησης, δημοσιεύει και σχετικό χάρτη της περιοχής από δορυφόρο με κόκκινες βούλες που υποδηλώνουν την ύπαρξη πισίνας! «Το έπος της φοροδιαφυγής – Τριάντα πισίνες στο… Κιλελέρ» ανακάλυψε ο συντάκτης της εφημερίδας!
Δυστυχώς όμως η εφημερίδα με το βαρύ όνομα στην προσπάθειά της να δείξει ότι οι Έλληνες αγρότες είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο και αντί να πληρώνουν φόρους, κλέβουν το κράτος «αναγκάστηκε» να χρησιμοποιήσει ψεύτικη εικόνα για να στηρίξει ανύπαρκτα στοιχεία, αφού η φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, είναι το πλούσιο προάστιο της Λάρισας, η Νίκαια στην οποία ως γνωστόν διαμένουν ευκατάστατοι (δικαστικοί κ.ά )ντόπιοι! Πριν λοιπόν υιοθετήσουν εκπομπές, sites και blogs του διαδικτύου το δημοσίευμα των σημερινών Νέων ας έριχναν πρώτα μια ματιά στο Google Earth!
http://www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου