Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ωρολογιακή βόμβα η μεγέθυνση του στήθους.

Ωρολογιακή βόμβα η μεγέθυνση του στήθουςΜια τρομοκρατημένη 22χρονη είναι μία από τις 170 γυναίκες της Αυστραλίας που σχεδιάζουν μια ‘κατά συρροή’ μήνυση στη γαλλική εταιρία που κατασκευάζει εμφυτεύματα για τη μεγέθυνση του στήθους.
Η Στέισι Ντάργκαν φοβάται ότι τα εμφυτεύματα τα οποία έχει στο στήθος της υπάρχει περίπτωση να σπάσουν και να διοχετευτούν στο σώμα της. Είναι μία από τις 400.000 γυναίκες ανά τον κόσμο που...
έχουν τα γαλλικής προέλευσης εμφυτεύματα Poly Implant Prothese. Aυτά, χωρίς να το γνωρίζουν, είναι κατασκευασμένα από φτηνή βιομηχανική σιλικόνη.
Από τη Βικτώρια 10 γυναίκες που είχαν αυτού του είδους τα εμφυτεύματα υποβάλουν μήνυση στην εταιρία που τα κατασκευάζει.
Η Ντάργκαν η οποία τα έβαλε για να νιώθει, όπως θα πει, «πιο γυναίκα», μετά από μερικούς μήνες είδε τα στήθη της να ρυτιδώνουν και αισθάνεται πόνους στον δεξί μαστό. Επιπλέον, νιώθει διαρκή κόπωση και υποφέρει από τριχόπτωση.
Αρκετές είναι εκείνες οι γυναίκες οι οποίες έχουν βρει μικρούς όγκους κάτω από τις μασχάλες τους, εξαιτίας της αλλοίωσης των εμφυτευμάτων.
Η γαλλική κυβέρνηση, εντωμεταξύ, δήλωσε ότι προτίθεται να αποζημιώσει όσες γυναίκες έχουν πρόβλημα. Να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα χωρίς χρέωση.
Μια τέτοια αφαίρεση στοιχίζει κανονικά $10.000.
 http://neoskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου