Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Για όλα φταίει η ΕΛ.ΑΣ;

Ποιοι πηγαινουν χρονια και χρονια ως (ψευδο) μαρτυρες υπερασπισης σε αυτα τα Αναρχικά κατακαθια της κοινωνιας, όταν συλλαμβάνονται?

Ο ευκολος στοχος για αλλη μια φορα ειναι τα ΜΑΤ. Εγω που ειμαι 12 χρονια στο συγκεκριμενο σωμα, απλα θα ηθελα να σας θεσω μερικα ερωτηματα που θα ηθελα να απαντηθουν.Πιστευεις ρε Ελληνα πως δικαιουσαι να κατηγορεις ολους τους αλλους και ειδικα εμενα επειδη μετα απο 30 χρονια στηριξης αυτου του νοσηρου συστηματος, βγηκες 2-3 μερες στο Συνταγμα και το παιζεις αντιστασιακος; Ετσι... απλα σβηνονται ολα αυτα που εχεις κανει τοσα χρονια; Ο προδοτης Παγκαλος οταν ειπε οτι μαζι τα φαγαμε δεν ελεγε ψεματα. Μηπως εσυ δεν ησουν Ελληνα που τους συντηρουσε ολους αυτους; Πως βγηκε αυτος ο προδοτης; Ποια διπλωματική επιτυχια εχει να επιδείξει? Καμία ...και ομως εσυ τον εβαλες ξανα και ξανα μεσα στην βουλη να στρογγυλοκάθεται και να λεει θεωριες. Μήπως εσυ δεν εισαι που στην καθε δυσκολια λες θα παρω τον ταδε γνωστο να κανονισω, η¨εχω αυτο το βισμα; Μήπως εσυ δεν εισαι που προκειμενου να εξυπηρετησεις εναν συγγενη γλείφεις όποιον βρεις μπροστα σου και αδιαφορεις για κριτηρια και αξιοκρατιες αδιαφοροντας οτι με την δικη σου κίνηση καποιος αλλος μπορει να αδικηθει, αρκει να γινει η δουλεια σου; Εσυ δν εισαι που μολις βρεις μια θεση με εξουσια τα αρπαζεις; Το πολυτιμοτερο αγαθο μας ειναι η δημοκρατια, η οποια προυποθετει ηθικη για να εφαρμοστει, οχι αστυνομευση. Και εμεις σε καθε ευκαιρια που βρισκουμε την βιαζουμε.

Κεφαλαιον 2ον: Θα ηθελα να ρωτησω και θα ηθελα και σε αυτο απαντηση ποιος εχει συντηρησει τοσα χρονια αυτο το καθεστος των αριστερων αντιεξουσιαστων οι οποιοι ρημαζουν οτι βρουν εδω και χρονια; Ερευνηστε ποιοι πηγαιναν χρονια και χρονια ως μαρτυρες υπερασπισης σε αυτα τα κατακαθια της κοινωνιας, και μην μου πειτε για κατασκευασμενες κατηγοριες, γιατι βουλευτες πηγαιναν και σε δικες ανθρωπων που εσκαγαν στα χερια τους βομβες. Ψεμα και αυτο; Ποιοι τρεχαν στην γαδα με την πρωτη σηλληψη αδιαφορωντας για το τι ειχε κανει αυτος που πιασαμε. Και αφου εχετε συντηρησει ολα αυτα τα χρονια το αυγο του φιδιου, τωρα δεν μπορειτε να το μαζεψετε. Ελληνα πριν βγεις παλι και κατηγορησεις ολους τους αλλους, βρες πρωτα ενα καθρεφτη σπιτι σου και κοιταξου, και αφου τα βρεις με τον εαυτο σου ξαναμιλαμε. Και οταν αναρωτηθεις πως μπορουν αυτοι οι προδοτες της βουλης να κανουν αυτα τα πραγματα, παλι πηγαινε στον καθρεφτη και κοιταξου, εσυ τον εστειλες εκει. Εγω εχω ησυχη την συνειδηση μου, δεν εστειλα κανεναν τενεκε εκει...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου