Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Καταγγελία (τ΄ ακούς Σπυράκο) για προκλητική χρηματοδότηση Καταναλωτικών Οργανώσεων!

Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Ζωντανός και η Υπεύθυνη του Τομέα Καταναλωτικών Οργανώσεων κα Φωτεινή Βρύνα, δήλωσαν για την προκλητική χρηματοδότηση ΜΚΟ με 2 εκ ευρώ πριν από τις εκλογές:

«Η πρόσφατη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, να χρηματοδοτήσει, λίγο πριν τις εκλογές με2 εκ.ευρώ όσες καταναλωτικές οργανώσεις είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα της, μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί, εγείροντας παράλληλα, πολλά ερωτηματικά για...
το χρόνο που επιλέχθηκε, αλλά και τη σκοπιμότητα της.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση, έρχεται μόνο λίγους μήνες μετά τις καταγγελίες για σχέση του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή με συγκεκριμένη καταναλωτική οργάνωση, με πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο περί διασπάθισης δημοσίου χρήματος, αλλά και αδιαφανείς διαδικασίες στην επιλογή καταναλωτικών οργανώσεων που χρηματοδοτούνται.
Κατόπιν τούτων, καλούμε τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, να ανακαλέσει άμεσα τη συγκεκριμένη απόφαση.
Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει αποφάσεις που αφορού στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος. Αρκεί να συνοδεύονται από απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και να μην εξυπηρετούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες»..
isnogood03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου