Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Απίστευτο! ο Χαρδαβέλας έλεγε για CDS, προδότες πολιτικούς και ειδικά δικαστήρια μπροστά στην …Άννα Νταλάρα!

Στο «σκαμνί» αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα…η οποία αντέδρασε όπως ήταν αναμενόμενο. Όλα αυτά στην διαδικτυακή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, που μετά την αρχή που έκανε ο Στέφανος Χίος με το Μακελειό, φαίνεται ότι προκαλούν τριγμούς στον χάρτη της ενημέρωσης.

Στο «στόχαστρο» της δημοσιογραφικής έρευνας μπήκαν όσοι έπαιξαν και θησαύρισαν από τα cds και το χρηματιστήριο, τα έργα και οι ημέρες υπουργών που... προκάλεσαν την κοινή γνώμη με τα ρουσφέτια και τις εγκληματικές τους ενέργειες, ενώ η εκπομπή έφερε στο «φως» και τις «χρυσές» χρηματοδοτήσεις και τα δάνεια των κομμάτων τα τελευταία 20 χρόνια.

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν η Άννα Νταλάρα από το ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Αϊβαλιώτης από το ΛΑΟΣ, ο Δημήτρης Στρατούλης από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Σταμάτης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Την άποψή τους κατέθεσαν ακόμη η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη και ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος. Η εκπομπή συνδέθηκε μέσω Skype με  τον δημοσιογράφο Γιώργο Χριστοφορίδη, τον blogger από Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου