Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Εργατοπατέρες Travel...Ταξίδια σε Ιταλία , και Γενεύη !


Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς...οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ θα ταξίδευαν στην Γενεύη για τα δίκια των εργαζομένων...Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι στην συνδικαλιστική οργάνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

"Σήμερα, με νέο δημοσίευμα στο «Έθνος», έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τιμολόγια, τα οποία πλήρωνε η ΔΕΗ από το δημόσιο χρήμα για τα ταξίδια των συνδικαλιστών στο εξωτερικό αλλά και την... φιλοξενία ξένων συνδικαλιστών στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ταξίδια σε... Βενετία, Βερολίνο, Γενεύη, ακόμα και Βουδαπέστη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο για το ταξίδι επτά ημερών σε Βερολίνο και Πράγα, όπου συμμετείχαν 30 συνδικαλιστές, η ΔΕΗ κλήθηκε να πληρώσει το αστρονομικό νούμερο των 75.570 ευρώ, την ίδια ώρα που τα παραστατικά μιλούν μόνο για 26.935 ευρώ.

Αντίστοιχα, ταξίδι 30 ατόμων σε Βιέννη και Βουδαπέστη τον Σεπτέμβριο του 2009 κόστισε 95.542 ευρώ χάρη στα εικονικά τιμολόγια. Τα παραστατικά μιλούν για πραγματικό κόστος που δεν ήταν ούτε το μισό (44.117).

Είναι χαρακτηριστικό πως για ένα «συνδικαλιστικό ταξίδι» στη Γενεύη από τις 26/12/10 έως τις 30/12/10, η ΔΕΗ πλήρωσε 30.500 ευρώ ενώ το συγκεκριμένο ταξίδι δεν έγινε ποτέ! "

http://www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου