Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώην υπουργός με καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, αυτή τη στιγμή, στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών αλλά και του ΣΔΟΕ βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί...
5 πρώην υπουργών. Τεσσάρων που ανήκουν ή ανήκαν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ενός της Νέας Δημοκρατίας.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του τελευταίου, του... πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, πληροφορίες από το ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί στην Ελβετία, έχει εντοπιστεί το ποσό μαμούθ των 178 εκατ. ευρώ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, αναμένεται να καταθέσει στον Άρειο Πάγο μηνυτήρια αναφορά κατά παντώς υπευθύνου επειδή δεν ανακοινώνεται το όνομα του πρώην υπουργού.

Η ουσία είναι ότι προκύπτει σημαντικό θέμα με το "Πόθεν Έσχες" του εν λόγω πολιτικού με τα 178 εκατ. ευρώ αλλά και ο τρόπος που το υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ χειρίζεται την υπόθεση. Διαρροές γίνονται αλλά επισήμως δεν ανακοινώνεται το παραμικρό.

Με το θέμα είχε ασχοληθεί και η εφημερίδα "Παρόν", την περασμένη εβδομάδα, χωρίς όμως να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες που εμείς δημοσιεύουμε σήμερα.

Το πιο εντυπωσιακό, στο σαφάρι που έχει ξεκινήσει το ΣΔΟΕ  για τον εντοπισμό του κύκλου του μαύρου χρήματος στη χώρα μας, είναι ότι ο έλεγχο έχει φτάσει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και το 1981! Διαφαίνεται, λοιπόν, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποδειχθεί με όλα τα απαραίτητα παραστατικά, ότι οι μίζες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από το 1981 μέχρι και σήμερα, αγγίζουν το ασύλληπτο ποσό των 200 δις ευρώ!!!

Να ποιοι τα έφαγαν και ΜΟΝΟ το planet-greece ΤΟΛΜΑΕΙ να γράψει την αλήθεια!
http://planet-greece.blogspot.com/2011/03/178.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου