Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Το ρεφενέ του Βαγγέλα... φόρτωσε την οικονομία στον κόκορα ...

[Ε... ΟΧΙ και ρεφενέ φόρους ρε Βαγγέλα!!! Έλεος πια...]
Αυτός ο συμπαθέστατος "γίγαντας" του συνταγματικού δικαίου, γνωστός  και από τις συνταγματικές αναθεωρήσεις και τους σχετικούς νόμους ατιμωρησίας και ξεχαρβαλώματος της ισονομίας και ισηγορίας των ελλήνων πολιτών, ανέλαβε και τα οικονομικά του κράτους.
ΔΕΝ θα προχωρήσω σε περαιτέρω αναλύσεις, κουράστηκα να επαναλαμβάνομαι, αλλά κάποιες... σκέψεις τίμιε αναγνώστη μας για το νέο χαράτσι ή το "ρεφενέ του Βαγγέλα"

"Φόρος, λοιπόν για δύο χρόνια σε όλα τα ακίνητα από 0,5 λεπτά έως 10 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, από το πρώτο τετραγωνικό. Θα τον πληρώσουμε φέτος εφάπαξ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και του χρόνου σε δόσεις. Πιστεύουν ότι θα πληρωθεί κατά μέσο όρο ένα ποσό γύρω στα 4 ευρώ/τ.μ. ώστε να βρεθούν τα 2 δισ. ή και παραπάνω για να κλείσει η μαύρη τρύπα του 2011."

Βέβαια η παρέμβαση που έκανε στην σημερινή "Συνέντευξη Τύπου" είναι για γέλια και για κλάματα:
Απίστευτη η δήλωσή του "μας λείπουν σχετικά μικρά ποσά για να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του 2011". (βλέπε video - από 08:40 και μετά)
Τί μας είπε κοντολογίς ο  Βαγγέλας;
"Να κάνουμε ένα ρεφενέ ρε παιδιά να πληρώσουμε τον λογαριασμό"!!!
ΔΕΝ είναι σαν τον τρακαδόρο που σε πάει να σε κεράσει σε ταβέρνα και δεν έχει χρήματα (δήθεν) πάνω του και σε ρωτάει (συνωμοτικά μην σε ακούσουν οι άλλοι):
"Μήπως έχεις πάνω σου ψιλά για τον λογαριασμό;" 

ΔΕΝ ξέρω που τα έμαθε αυτά τα "οικονομικά του ρεφενέ", αλλά παλιά ο δάσκαλός μας μας παρέπεμπε να "φορτώσουμε στον κόκκορα αυτά τα γράμματα"...

Βέβαια, όπως έχω ξαναγράψει, στο υπουργείο οικονομικών εκτελούν δύο μόνο πράξεις της πρακτικής αριθμητικής (ΜΗΝ νομίζετε ότι χρησιμοποιούν λογιστές και ανώτερα μαθηματικά) πρόσθεση και αφαίρεση κάνουν. Προσθέτουν φόρους και αφαιρούν εισοδήματα. Ο Βαγγέλας έκανε την υπέρβαση για δικαιότερη κατανομή:
Χρησιμοποίησε την διαίρεση για να του βγει ο ρεφενές για να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του 2011!!!

Τώρα θα μου πεις τι θα γίνει με το μπάχαλο των "ιδιοκτητών - ενοικιαστών" και τι συμψηφισμούς θα μηχανευτούν οι πρώτοι για να πληρώσουν οι δεύτεροι, είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στην εφαρμογή του   ληστρικού "ρεφενέ" (ΔΕΝ είναι νέος φόρος...
ρεφενέ είναι).

Πόσοι κάτοχοι λογαριασμού θα πληρώσουν;
Έχει ξαναγίνει αυτό με την ληστρική ΕΡΤ έως και τα πηγάδια των αγροτών πλήρωναν, ακόμη και τα νεκροταφεία... έβλεπαν δεν έβλεπαν τηλεόραση.
ΕΔΩ πρέπει να θυμηθούμε την αείμνηστη Μελίνα που είχε αρνηθεί να πληρώνει το χαράτσι (ως βουλευτής της αντιπολίτευσης - Μετά έβλεπε και αυτή ειδήσεις από το υπουργείο της).

Πάντως καλού κακού πρέπει να το δούμε νομικά το θέμα αυτή τη φορά. Οι άνθρωποι του GAP έχουν παραφρονήσει!!!

Ε... ΟΧΙ και ρεφενέ φόρους ρε Βαγγέλα!!! Έλεος πια...

Νάσος

ΥΣ: Ορθοπεταλιές...
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/09/blog-post_3100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου