Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Όταν το LIDL πουλάει ληγμένο κρέας...


Καταγγελία: Κοινοπ. Καταναλωτικές οργανωσεις ΙΝΚΑ, ΝΕΟ ΙΝΚΑ, ΚΕΠΚΑ.
Τις 30 Μαίου (Σάββατο 2.45 μμ) αγόρασα από το LIDL στα Μελίσσια συσκευασμένα και νωπά, 500 γρ. τηγανια χοιρινό, και 800γρ χοιρινό κυμά επίσης συσκευασμένο.
Αμέσως μετά το ταμείο όταν πήγα να τα βάλω στην σακούλα διαπίστωσα ότι αφενός ο φρέσκος κυμάς έληγε την επόμενη μέρα, αφετέρου η χοιρινή τηγανιά ήταν ληγμένη εδω και 3 μέρες.
Συγκεκριμένα έγραφε: Λήξη 27-5-09.
Ζήτησα να μιλήσω με τον προιστάμενο και μετά από αρκετή ώρα εμφανίστηκε μια κοπέλα που (χωρίς συγνώμη), απλώς με παρέπεμψε σε ένα ταμείο όπου ζήτησα να τα επιστρέψω.
Η ταμίας (και σύμφωνα με τις οδηγίες που είχε) απαίτησε τα πλήρη στοιχεία μου και μού επέστρεψε μόνο τα χρήματα για την τηγανιά που ήδη είχε λήξει.
Όσο για την απόδειξη (παρ όλο που αναγκαστικά θα κρατούσα το δεύτερος είδος το κιμά), έπρεπε επίμονα να την ζητήσω για να μου την δώσουν.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω το γεγονός, απλώς για του λόγου το αληθές φωτογράφισα (και σας την συνυποβάλλω-atach foto)την απόδειξη και τα προιόντα,πριν τα επιστρέψω, γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη, και περίμενα τέτοια αντιμετώπιση.
Β.Σκοπελίτης.
Υ.Γ Τα πλήρη στοιχεία μου στην διαθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου