Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Κρίνοντας τους Κριτές!...


Τελευταία καλοκαιρινή Light ανάρτηση,γιατί από Σεπτέμβρη αρχίζουν οι "βαριές", αγαπημένο μου ημερολόγιο.
Πρέπει να τηρήσω τις υποσχέσεις μου στο Δήμαρχο (πρωινής ζώνης)Παπαδάκη, καθώς και στους άλλους Δημοτικούς 'Άρχοντες Ραφήνας, Ν.Μάκρης, Μαραθώνα, Πικέρμι, Χίου, Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλόννησου, Βόλου κ.α.
Σήμερα λέω να παμπλικεύσω τις σκέψεις μου για τον Κυρίαρχο των 8 (παρά πέντε) και την εφημερίδα του. Στο ενθετό του RealMoney το πικρόχολο "άρθρο-παραγγελιά" για την αυτοκρατορία της Γιάννας (κρίνοντάς του και ως τέως Πλοίαρχος) το βρίσκω ΑΝΟΗΤΟ.
Οι τίτλοι "Μπάζει νερά, καταρρέει, σε κρίση η Αυτοκρατορία" βγαίνουν από την μη διασταυρωμένη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία οι τέως ιδιοκτήτες της ανταγωνιστικής εφημερίδας Ε-Τ, βγάζουν στο σφυρί 9 πλοία με ζημιά 1ο εκατομμύρια το καθένα (κλικ).
Ο συντάκτης "ομολογεί" η "προσπαθεί να καλύψει το πισινό του" ότι δεν παίρνει όρκο, χρησιμοποιώντας λέξεις για την αποκάλυψη, όπως "φέρεται", "διαρρέεται"η "φημολογείται".
Η χαιρεκακία για την υποτιθέμενη χοντρή ζημιά των "χαζών"Αγγελοπουλαίων , εκδηλώνεται απροκάλυπτα , προβάλλοντας την α)στο πρωτοσέλιδο, β)στην πρώτη σελίδα του ένθετου, (σχεδόν το μισό άρθρο), και Γάμα) στην σελίδα 5 όπου επαναλαμβάνεται πάλι το μισό άρθρο .
Το εμπεδώσαμε (ότι θεωρείται τους αναγνώστες σας ηλίθιους), γιατί το συγκρίναμε με την αγιογραφία του επιχειρηματία στην επόμενη σελίδα.
Όλα καλά," Όλα 10"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου