Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Πάλι εθεάθησαν οι θεατές του Λαζόπουλου φτιαγμένοι με τσίπουρο!

Η ακόλουθη ανάρτηση  που έδειχνε τους καλεσμένους στο ζωντανό του Αλ Τσαντίρ να ενισχύεται η "ευθυμία" τους  με τα 25ράκια που κέρναγε στα διαλλείματα χορηγός του Λάκη, ανέβηκε πριν ένα χρόνο.  Χθες η κατάσταση ήταν σνα να μην πέρασε μια μέρα. Διαβάστε:
Ο Λάκης είναι πονηρός, και μας μεθάει συνεχώς!...

Κυριολεκτικά.
Το Video (κλικ) που έχει ανεβάσει στο Youtube "προσκεκλημένος" στο Al tsantiri και τραβηγμένο στο πρώτο διάλειμμα είναι απίστευτο. Οι συνεργάτες του Λαζόπουλου "προσφέρουν" αδιάκριτα ξεροσφύρι, 25αράκια (μάλλον ούζο η άλλο Σοσιαλιστικό αλκοόλ) στους θεατές-χειροκροτητές. Σε ένα ΥΠΕΡπλήρες στούντιο από καυτά φωτιστικά χιλιάδων Kilowatt, δίπλα από ...άκρως εύφλεκτα υλικά, με ασυνόδευτους ανήλικους ,και οδηγούς που πρόκειται στη συνέχεια νυχτιάτικα να επιστρέψουν στην επαρχία, το όλο σκηνικό είναι μπαρουτοαποθήκη έτοιμη να εκραγεί. Υπερβάλω?
Θυμάστε την μεγάλη φωτιά που κατάκαψε τα στούντιο του ALPHA στο Ρέντη Στην πρόβα του Λάκη ξεκίνησε λίγο πριν την έναρξη της ζωντανής εκπομπής. Αν ξεκίναγε μετά, θα κλαίγαμε πολλούς "φτιαγμένους" θαυμαστές!!!
Η παράσταση θα συνεχιστεί...

6 σχόλια:

  1. Πραγματικά δεν αντέχω ανθρώπους σαν και σε εσάς!!!
    Ο Λάκης είναι top ! κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.
    η ζήλια είναι κακό πράγμα και η παραπληροφόρηση επίσης.
    Θα απαντήσω στο σενάριο που έφτιαξες , περί οδήγησης... Ενήλικες είναι μπορούσαν να πουν όχι και βασικά δεν μπαίνω στη διαδικασία να το αναλύσω πολύ το θέμα γιατί είναι καθαρά προπαγάνδα!! Αυτό που μου άρεσε και με έκανε να γελάσω είναι το " (μάλλον ούζο η άλλο Σοσιαλιστικό αλκοόλ) Ευχαριστώώώώ΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τα blogs, εξελίσονται σε μεγάλη γελοιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λάκης είναι top... μπεκρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gelios einai o typos pou prospa8ei na ta xosei ston laki, poso touvlo mporei na einai kapios sti simerinh epoxh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να κατηγορείς μια εκπομπή οτι "μεθάει" τους θεατές της?Δηλαδή τι θες να μας πεις οτι τους μεθάνε για να χαχανίζουν σαν τα βλαμμένα???Δηλαδη ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε....Την περίπτωση να περνάνε καλά και να γουστάρουν να πιούνε και ένα ποτηράκι που στην τελική ποιός εισαι εσύ που θα το κατακρίνεις???Έλεος πια,μας τα κόψανε όλα και θέλουμε να ούζο βλέποντας ΛΑζόπουλο και θέλουν να μας την πουν και από πάνω!!!!Ρε ουουουστ ρε γύφτοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μήπως ξέρει κάποιος πώς πάμε στο στούντιο του λαζόπουλου για να δούμε την εκπομπή του ζωντανά;; έκλεισα θέση για την τρίτη αλλά δεν ξέρω πώς να πάω! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
    αγαπάμε λάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή