Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η Αργώ του Ιάσονα έχασε το parking της στο λιμάνι της Νέας Ιωλκού!


Το show του ένδοξου προϊστορικού παρελθόντος του Βόλου, παίχτηκε το καλοκαίρι. Με την έλευση του χειμώνα η θρυλική Αργώ αποσύρθηκε- πετάχτηκε σε κάποια   άχρηστη γωνιά του λιμανιού, για να δώσει την θέση της  στα charter boats. Ευτυχώς οι διαχειριστές της κληρονομιάς της πόλης, άφησαν την ταμπέλα  με την ιστορία  του πλοίου, ώστε να μην απογοητεύονται (εντελώς) οι ξένοι επισκέπτες της  πόλης.  Και να ...
σκεφτείτε ότι η κατασκευή εκτός από τα ατελείωτα χρόνια  που διήρκεσε, κόστισε και ατελείωτα  θαλασσοδάνεια στους Δημότες και στο κράτος.
Φίλοι Βολιώτες να χαίρεστε τους άρχοντες σας, που κρύβουν τον υπέροχο παρελθόν  τους Μαγνησίας, για να αναδείξουν το κακάσχημο παρόν, που σας δημιούργησαν.
P.s.1 Οι δικαιολογίες  τάχα μου για συντήρηση (σε κείνους πους σας πιστεύουν & ψηφίζουν)
P.s.2  Δείτε και αποθηκεύστε τις φωτό  του καραβιού , γιατί του χρόνου ίσως έχει πάει για παλιο..καυσόξυλα...

7 σχόλια:

  1. Δεν είναι η Αργώ του Ιάσωνα αλλά του Μήτρου. Δεν οδήγαγε αυτή ο Ιάσωνας. Για να ξέρουμε τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσοι και πόσα "φάγανε" απο αυτή την υπόθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλυτερα που την αποσυρανε γιατι δεν ειναι του ιασονα του μητρου ηταν οπως λεει και ο ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσοι φάγανε; Θυμάμαι τον άλλο που πήρε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το έφερε στο κεφάλι κάποιοιυ;xαχαχαχααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτήστε τον πρώην καπετάνιο (αυτον που την έφτιαξε) να σας πεί που πήγαν τα λεφτά και γιατί εδώ και μερικούς μήνες αυτός μπλοκάρει επίτηδες κάθε νέο απόπλου του πλοίου άν δεν αναθέσουν σε αυτόν και στους "δικούς του" την "συντήρηση" του πλοίου.. Σε κάποιο υπουργείο έχει γνωριμίες ο άνθρωπος και την κάνει "καλά" τη δουλειά του..

    Η μασωνία πάει σύνεφο στο παρασκήνιο.. και όσοι ξέρουν λίγα πράγματα πίσω απο το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ.. Οι υπόλοιποι ας το ψάξουν λίγο και θα εκπλαγούν!

    Και γιατί τόσα χρόνια μετά το πειραματικό ταξίδι της Αργούς δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη τα συμπεράσματα που υποτείθετε ότι έβγαλαν απο το πειραματικό ταξίδι?
    Ή μήπως έχουν δημοσιευτεί μόνο στο εξωτερικό.. εκεί που κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν την ιστορία?
    Ο Ελληνικός λαός δεν έχει δικαίωμα να μάθει τι συμπεράσματα βγήκαν απο το πειραματικό ταξίδι το οποίο αυτός χρηματοδότησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΝΕ???????... Καλύτερα να μη μάθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή