Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Νέα αποθήκη με μαϊμούδες!

Καιρός ήταν. Η "Πολιτική" ηγεσία έδωσε επιτέλους το πράσινο φως στις διωκτικές αρχές να κάνουν την δουλειά τους. Το λυπηρό είναι ότι δεν πήρε την απόφαση  για  να δώσει λύση στα προβλήματα των μκρο-εμπόρων (που  τους διέλυσε το ανεξέλεγκτο παρεμπόριο), αλλά επειδή οι "επώνυμες" εισαγόμενες μάρκες απαίτησαν  να παταχθεί λόγω διαφυγής υπερ-κερδών.  Διαβάστε λοιπόν την ακόλουθη (ευχάριστη για πολλούς) είδηση:
Μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων απομιμήσεων, από την προηγούμενη αποθήκη, ανακάλυψαν σε άλλη στον Βοτανικό, ΕΛΑΣ και ΣΔΟΕ. Δεκάδες χιλιάδες...
απομιμήσεις κάθε είδους, από ρολόγια και τσάντες μέχρι ηλεκτρικές συσκευές...
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση προϊόντων - μαϊμού σε μία ακόμη αποθήκη στο κέντρο της Αθήνα προχώρησε η αστυνομία το πρωί της Τετάρτης.
Η ιστορία φαίνεται ότι δεν έχει τέλος, αφού στις 6 Οκτωβρίου άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν αποθήκη σε κτίριο στην οδό Κολωνού στο Μεταξουργείο, με τεράστιες ποσότητες από είδη ένδυσης και υπόδησης.
Οι νέες απομιμήσεις γνήσιων εντοπίστηκαν και σε κτίριο στην οδό Δημαράκη 12 στο Βοτανικό.
Η έρευνα διεξήχθη από αστυνομικούς, παρουσία εισαγγελέα, και με τη συνδρομή κλιμακίων από το ΣΔΟΕ και αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων και της Νομαρχίας Αθηναίων.
Στο κτίριο έκτασης 5.000 τετραγωνικών μέτρων ανευρέθηκαν πολλά προϊόντα – απομιμήσεις, όπως τσάντες, πορτοφόλια, ρολόγια και γυαλιά ηλίου.
Η λεπτομερής καταγραφή και καταμέτρηση των εμπορευμάτων θα διαρκέσει αρκετές ημέρες, ενώ εκτιμάται ότι η ποσότητα που βρέθηκε ξεπερνά αυτή που είχε εντοπιστεί στην οδό Κολωνού 16.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου