Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αν και Παπαδάκη(ς), δεν έχει το Θεό του!

Δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Άμα καλεσμένος ξεφύγει και πει καμία (εκτός γραμμής) αλήθεια, η ο δορυφόρος θα μας πει  ότι έπεσε (αν είναι ζωντανή σύνδεση), η ότι του κατέβει, μιας και θεωρεί (κι όχι άδικα πάντα) ότι οι τηλεθεατές του μασάνε κουτόχορτο. Χθες το πρωί,απροειδοποίητα διέκοψε με διαφημίσεις  τον Δελατόλα, και στην επιστροφή δικαιολόγησε την... "απρέπεια"  ότι τάχα μου το ρολόι του Σταθμού, είχε διαφορά 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ δευτερόλεπτα  με του Στούντιο (και έδειξε μάλιστα το ένα από τα δυο).
Αν και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι τα...
"συστήματα" είναι συγχρονισμένα   σε καρέ εικόνας, που ισοδυναμεί στο 1/24 του δευτερολέπτου, αθεόφοβος προτίμησε να γελοιοποιήσει τους τεχνικούς.

Σήμερα, όταν ο πρόεδρος της Επ.Ανταγωνισμού Δ. Κυριτσάκης διολίσθησε, κι άρχισε να λέει τα ονόματα των επιχειρήσεων που έχουν μπει πρόστιμα, ο Mr Konomizer Παπαδάκης τινάχτηκε  σαν ελατήριο (για την ηλικία του) , και το διέκοψε για διαφημίσεις.
Άμα ο άνθρωπος αναγνωρίζει σαν Θεό, μόνο τον Μαμμωνά!..

2 σχόλια:

  1. Αγαπητε φιλε στην προκειμενη περιπτωση σε ενημερωνω πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα γραφεις.Το ρολοι που δειχνεις δεν ειναι το ρολοι του σταθμου που οπως λες ειναι συγχρονισμενο σε 1/24 του δευτερολεπτου. Και αυτο γιατι αυτο που δειχνεις ειναι το υπολοιπο του πραγματικου χρονου που μενει μεχρι την υποχρεωτικη ,απο το ΕΣΡ, διακοπη για διαδημησεις. Ειναι το count down ρολοι του server. Και επειδη ο server βρισκεται σε αλλη περιοχη της Αθηνας απο το studio οπου παραγεται η εκπομπη του κυριου Παπαδακη του στελνουν μεσω internet την ενδειξη αυτη ,ο χρονος που χρειαζεται για να τρεξει αυτη η πληροφορια μεσω διαδικτυου και να του προβληθει μπροστα του ,οπως επισης και μπροστα στον εκει σκηνοθετη ειναι ο χρονος στον οποιον αναφερθηκε ο κ.Παπαδακης. Αν και αναφερεσαι στην κουτση Μαρια που τα ξερει αυτα τα πραγματα ,υπαρχουν λεπτομερειες στο στησιμο καθε τηλεοπτικης εγκαταστασης που ειναι πιθανον να της ξεφευγει κατι. Αυτο συμβαινει και σε αυτη την περιπτωση. Δεν σου καταλογιζω φυσικα κακη προθεση αλλα μια ικμαδα ελλειπους ενημερωσης για μια πολυ συγκεκριμενη ιδαιτεροτητα στην διαδικασια αυτη , που φυσικα δεν εχεις την δυανατοτητα να γνωριζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω , συναδελφε , για την αναρτηση του σχολιου μου. Αυτο δειχνει οτι εχεις καλη προθεση , και κυριως , εχεις μαθει να ακους , σε αντιθεση με πολλους απο εμας που αρεσκομεθα να ακουμε την φωνη μας η να διαβαζουμε μονο τα δικα μας γραπτα. Βαγγελης Μποτης (SV1VQ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή