Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ξανανοίγει το ALTER πριν τις 9 Απριλίου ?

briefingnews.gr

alter, πληροφοριες, οικονομια, προσπαθειες
Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχουν πληροφορίες για μία εξέλιξη που θα αποτελέσει πραγματική όαση μέσα στην οικονομική ερημιά του τηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας.... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.Παρά το γεγονός ότι εν έτη 2012 γίνονται έρανοι(!) για τους συναδέλφους που έχουν μείνει άνεργοι καθώς... υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης για μερικούς από αυτούς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση του σταθμού προσπαθεί να κλείσει τις τρύπες έχοντας πάρει διαβεβαιώσεις από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη ότι ενδεχομένως να τους βοηθήσουν στην επαναλειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού.

Το ρεπορτάζ θέλει τον κ. Κουρή να συναντάται με τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στην προσπάθειά του να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες και ο σταθμός να ξαναβγεί στον αέρα και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι αν τελικά καταφέρουν να ξανα-εκπέμψουν τον ALTER, ο σταθμός θα στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του Βενιζέλου στη δύσκολη αυτή προεκλογική μάχη.

Το ζήτησε ο Βενιζέλος όπως λένε ο φήμες; Το πρότεινε η διοίκηση του ALTER; Αυτό δεν έχει καμία σημασία… Σημασία έχει ότι ένας τηλεοπτικός σταθμός θα ξαναβγεί στον αέρα, κάποιοι άνθρωποι θα ξαναβρούν τις δουλειές τους, το προϊόν θα ξαναγίνει ανταγωνιστικό, το τηλεοπτικό πεδίο θα γίνει πιο πλούσιο, απ όπου τελικά και αν βρεθούν τα λεφτά για να κλείσουν οριστικά οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου