Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Για μια χούφτα άπλυτους εκπαιδευτικούς!


"Επιστράτευσαν" 7.000 αστυνομικούς , και ταλαιπώρησαν 2.000.000 εκατομύρια Αθηναίους.
Ήδη στα ΜΜΕ έχουν κυκλοφορήσει και δημοσιευτεί άπειρες ιστορίες για αγρίους (εκπαιδευτικούς), που επέλεξαν να εκμεταλευτούν αυτή την  μέρα, για να προβάλλουν τα μούτρα  τους στις εκατοντάδες δημοσιογραφικές κάμερες, που ακροβολίστηκαν ελπίζονταν να καταγράψουν σπασμένα κεφάλια. Δυστυχώς (γι αυτούς) η "είδηση" που κυκλοφόρησαν τα παπαγαλάκια της ΕΣΗΕΑ,  περί  ύπαρξης ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΏΝ στις ταράτσες , αποθάρρυνε τους μπαχαλάκηδες  και τους πλιατσικολόγους να προσφέρουν θέαμα στα κοράκια της ενημέρωσης. Όσο για το επεισόδειο με τους...
ανταρσυακούς εκπαιδευτικούς, που επέλεξαν να δημιουργήσουν αναταραχή προκαλώντας τους Αστυνομικούς (ευχόμενοι οι κάμερες να αποθανατίσουν την "πάλη" τους με το σύστημα), επέλεξαν την στιγμή που  έκαναν  παρέλαση  μπροστά τους , συνάνθρωποι με (πραγματικές) ειδικές ανάγκες.
Όσο για τα γκαρισματά τους περί Ψωμιου Παιδείας & Ελευθερίας , δεν έδειχναν να συγκοινούν τους πολίτες που έβλεπαν την  μπάκα του καράφλα φουσκομένη.
 Ίσως επίσης να σκέφτηκαν ότι αρκετοί από αυτούς τους συνδικαλισταράδες εκαπιδευτικούς, έχουν χτίσει βιλάρες  από τα μαύρα εισοδήματα που έκαναν με τα ιδιαίτερα μαθήματα-φροντιστήρια.
Το χειρότερο όμως (που δεν πρόκειται ποτέ να ακούσετε στις ειδήσεις) είναι ότι οι εγκλωβισμένοι  ειδικά οι ηληκιωμένοι  για ώρες , τους έβριζαν χοντρά , γιατί εξαιτίας (της παραστασής) τους,  και ενώ η παρέλαση είχε τελειώσει , οι αστυνομικοί συνέχιζαν να κρατάνε κλειστούς τους δρόμους , και για να περάσεις την πανεπιστημίου απέναντι , έπρεπε να κατέβεις από το Σύνταγμα στην Ακαδημία.
Όλα αυτά για μια χούφτα άπλυτους (στη σκέψη) εκπαιδευτικούς ...

1 σχόλιο:

  1. τι περιεργο ακομα μια φορα οι ακροδεξιοι βγαζουν λαδι την αστυνομια και στρεφονται εναντια σε διαδηλωτες!!!!!
    αυτος ειναι ο ρολος σας παρακρατικα σκουλικια, μια ζωη στην υπηρεσια του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή