Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συνεργάτης του Παλαιοκώστα ο άντρας με εκρηκτικά στο jumbo στο Μοσχάτο


Τελικά είναι καλά να ΜΗ έχεις τα JUMBO δίπλα σου!

http://news.princeoliver.com/
Ο στενός συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα, γνωστός με το όνομα Κώστας Σαμαράς-Ζαρανίκας, το τελευταίο διάστημα ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, δύο φορές τον μήνα, ωστόσο παραβίασε τους όρους αυτούς. Επίσης, είχε καταδικαστεί με βούλευμα να ...
εκτίσει επιπλέον ποινή στις φυλακές Τρικάλων, όπου δεν παρουσιάστηκε ποτέ.

12.11: Γνωστός κακοποιός και συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος άντρας που εισέβαλε στο jumbo στο Μοσχάτο ζωσμένος με εκρηκτικά.
10.35: Ο άντρας που πριν από λίγο είχε εισβάλλει στο jumbo στο Μοσχάτο ζωσμένος με εκρηκτικά έχει συλληφθεί και οι εργαζόμενοι αυτή την ώρα επανέρχονται στα γραφεία τους
10:12 Καθώς τέσσερις άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ περιπολούσαν στην οδό Κύπρου, ξαφνικά εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο  στις 09.50 το πρωί. Στην προσπάθειά τους να το αναγνωρίσουν, διέκριναν έναν άντρα ξαπλωμένο μέσα στο ανοιχτό πορτ-μπαγκάζ. Στην αρχή νόμισαν πως ήταν μεθυσμένος, άλλα όταν πλησίασαν, ο άντρας σηκώθηκε, τράβηξε τη μπλούζα του προς τα πάνω, δείχνοντάς του τον εκρηκτικό μηχανισμό, που έφερε ζωσμένο γύρω από τη μέση του.

Οι αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν, αλλά χωρίς να χάσουν το θάρρος τους, παρέτειναν τα όπλα τους προς αυτόν. Ο άντρας χωρίς να χάσει χρόνο, βρήκε ευκαιρεία,  βλέποντας την πόρτα των κεντρικών γραφείων Jumbo(στο μοσχάτο) ανοιχτή, μπήκε μέσα.

Στη συνέχεια 20 άτομα της ΔΙΑΣ περικύκλωσαν το κτήριο. Εργαζόμενοι της εταιρείας άρχισαν να τρέχουν έξω από το κτήριο. Την ίδια στιγμή τέσσερις αστυνομικοί εισέβαλαν στο κτήριο, καθώς ο δράστης βρήκε την ευκαιρεία να διαφύγει από την πίσω πόρτα της εταιρείας.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε στους γύρω δρόμους της περιοχής όπου και συνέλαβαν το δράστη.

Η φωτογραφία που βλέπουμε είναι από το  ύποπτο αυτοκινήτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου