Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Οι MEGA αθλιότητες (του Παπαχρήστου)!

Αυτός ο "άνθρωπος" είναι διευθυντής Δημοκρατικής εφημερίδας σήμερα, αλλά στη προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν Ιεροεξεταστής.
Ερωτώντας - ανακρίνοντας και απαντώντας ταυτόχρονα στον Πραπαβέζη τού είπε, "Αυτά που έκανες ήταν αθλιότητες και καραγκιοζιλίκια. Δεν ντρέπεσαι?"
Δεν θεωρώ...πήγε να απαντήσει ο "κατηγορούμενος", κι ο Δημοκράτης ΠαπαροΧρήστος τον διέκοψε. "Δεν σου επιτρέπω να με σχολιάσεις. Αυτή είναι η άποψή μου"!!!
Και συνέχισε την δεοντολογική του αλητεία, κατηγορώντας για φοροδιαφυγή, επειδή κάποιες κυρίες τηλεφώνησαν, και του είπαν ότι δεν δίνει αποδείξεις όταν κάνει υπέρηχους.
Όσο για την γραφική (ακόμα και στο ντύσιμο) Χριστίνα, τον έσφαζε με το βαμβάκι (λες και η εκνευριστική φωνή της δεν είναι αρκετή τιμωρία), γιατί δεν απαντούσε στην ερώτησή της για τους Τσάμηδες.
Βέβαια ο "μάρτυρας",σε ποιον είρωνα του Πάνελ να πρωτοαπαντήσει, όταν όλοι ρωτούσαν και τον καταδίκαζαν εν χορώ. Το γεγονός ότι ο τίτλος με το (αρχικό) συμπέρασμα για τον παπουτσοβόλο, διατηρήθηκε ακόμα κι όταν τον έκοψαν και άλλαξαν θεματολογία, λέει πολλά για την τηλεοπτική μας ενημέρωση...
Το βραβείο πάντως σήμερα της αθλιότητας το κέρδισε ο κυβερνητικός Αρχι-λιβανιστής των ΝΕΩΝ, όταν έχασε την ψυχραιμία του...

10 σχόλια:

  1. Πραγματικα το σημερινο καταντημα του ΜΕΓΑΛΟΥ καναλιου ηταν το κατι αλλο.Βεβαια ολοι οι μη προσκυνημενοι Ελληνες το περιμεναμε.Η λασπη και η λοιδορια απεναντι σε εναν Ελληνα ηταν τρομαχτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουνε πολυ πλακα!

    Βγαινει η ΑΛΛΗ τιγκα στα BURBURY και μιλαει λες και είναι τιμητής όλων!

    Κυβερνητικοί εκπρόσωποι!

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi to aisthanthika kai ego stin Melbourni. i katantia ton mme einai geleia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bravo ...afto tha pi dimokratia kie elefteria tu logu pu koptete o PROODEFTios tu ...opistiu papa.....otan richnane giaurtia ston alogoskufi ...itane proodeftika giaurtomata ....apla ine ena sichamero komatopasokowolemeno ...golden boy ....prodotis tis elladas makria ....ine gnostos ....alla proodeftikos zito i al ..salax ,,,,...afroditi kie o mentoras....w...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι πατάνε σε συνάξεις των κατεστημένων κοπρο-ΜΜΕ, καλα να πάθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. maliase h glossa tous apo to poly glipsimo,poulimena tomaria!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το καλυτερο ειναι να αλλαζεις καναλι και να βλεπεις ποκεμον εγω παντως αυτο κανω δεν χαλαω και το χατιρη των παιδιων μου τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδω ρε και τα παιδια μου που ειναι 13 και11 καταλαβαν τους δημοσιοκαφρους και μου λεγαν δεν αφηνουν τον ανθρωπο να απαντηση αυτα που ρωτησαν και τον λιδορουσαν τι να πεις. τελικα η τηλεοραση καλυτερα να βαζει κανενα εργο της προκοπης να βλεπουμε παρα ειδησεις βρε αυτοι ειναι σαν τον γκεμπελ προπαγανδα και τιποτα αλλο ας μην τους δωσουν επιδοτησεις και να δεις πως κλεινουνε αυτα τα κολοκαναλια και καλυτερα να κλεισουν τετοια καναλια παρα να τα εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλαβω, γιατί λέγεται πολιτικός ακτιβισμός να πετάς μολοτωφ σε μια τραπεζα και να καίς 3 ανθρώπους, αλλα δεν ειναι πολιτικός ακτιβισμός να πετάξεις συμβολικά το παπούτσι σου προς τον πρωθυπουργό, ειδικά όταν τα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλλει, εχουν γονατίσει τον κόσμο. Το χειρότερο ομως απ΄όλα είναι η υποκρισία των ΜΜΕ και η ναζιστική-εμετική υστερία πολλών δημοσιογράφων απέναντι στον άνθρωπο που τόλμησε να δηλώσει, αυτό που θέλησε να δηλώσει, έστω και μ' αυτόν τον τρόπο.
    Σημειωτέον ότι ο Στέργιος Πραπαβέσης είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στον τομέα του στον κόσμο, με διεθνείς διακρίσεις και σημαντικό έργο σχετικά με τον καρκίνο, και ίσως από τους λίγους εναπομείναντες γιατρούς στην Ελλάδα που εκτός από επιστήμονας, συνεχίζει να είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ----- Original Message -----
    To: koinonia@megatv.com
    Sent: Monday, September 13, 2010 1:47 PM
    Subject: ΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ


    Ρε άθλιοι κονδυλοφοροι, συνεταιροι του Faust, ρε ρεμαλια του Κερατά που για να τρωτε το παντεσπανι σας ενοχοποιείτε ως μη comme-il-faut την όποια λαϊκη αντιδραση μη εξεταζοντας το τι λεει αλλα ποιος το λεει.

    Βρε ξεπουλημενοι που μας βαζετε να φαμε στην μαπα (την ώρα που τρωμε ώστε να αηδιάσουμε) τον Παπαχρηστο, το Γκεμπελικο φερεφωνο του ΔΟΛ-Papandreou που ενοχοποιεί καθε αντιδραση φορτωνοντας στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ τα εργα του παρακρατους στην Marffin, ή την Κοραή, την σουφραζετα της Μπουρζουαζιας.

    Δεν ντρεπεστε να οργανωνετε προμελετημενο τηλελιθοβολισμό του όποιου αντιδρα μεσα στην καθολικη αποχαύνωση και μαλιστα με υφάκι ταγματασφαλίτη ή ανακριτη του Τσαουσέσκου επειδή "χαλάει το image της χωρας" την οποία κατεστρεψαν αυτοί που προσκηνατε και αυτοί που υπηρετει ο Παπαχρηστος και η Κοραη (αλλιως δεν θα ηταν εκει να λενεαυτα που λενε). Ετσι μιλάει ο Καραχρηστος στα ρεμαλια της εξουσιας ή εκει θα @@@@γλύφει για να μην του κανουν μειωση μισθου;

    ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Και το αιμα του καθε φουκαρα που του παιρνουν το σπίτι οι τραπεζες (τα αφεντικα των αφεντικων σας) θα πεσει επί των κεφαλών υμών και επί των τεκνων υμών ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και πηγαινετε σε καμμια ερημια να περασετε την υπολοιπη σας εν μετανοια μπας και ξωφλήσετε τα τοσα κριματα σας. Στην αναγκη ας γίνετε και ζιγκολο. Περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να σωσετε το τομαρι σας από αυτη τη δουλεια που κανετε τωρα.

    Γιατι ως ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.


    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

    Τα λεω αυτα σε εσας γιατι κατα βαθος σας συμπαθω και σας αγαπαω γιατι ειμαστε τις ιδιας γενιας. Φαινεστε καλα παιδια και ενίοτε διακρίνω σε εσας και καποια απομεινάρια συνειδησης (με τον Αυτια και άλλα πρωιναδικα, μεσημεριαναδικα και ξεκωλάδικα δεν ασχολουμαι καν).

    Αλλα δεν αντεχω να βλεπω πως κατανταει ο άνθρωπος και πόσο χαμηλα μπορει να ξεπέσει για να εξασφαλισει την καλοπέραση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή