Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Καρκίνος στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Ο νόμος (έστω καθυστερημένα) τελικά επεβλήθη, και οι (παράνομες και θανατηφόρες) φωτεινές διαφημίσεις σταμάτησαν να προβάλλονται .
Περιέργως οι "βάσεις" τους παραμένουν απείραχτες. Ίσως οι ατιμώρητες εταιρείες "υπολογίζουν" και αναμένουν προσευχόμενοι, να νομιμοποιηθούν. Ξανά.
Στο μεταξύ οι λαμπτήρες φθορισμού παραμένουν εκτεθειμένες κι αλίμονο στους περαστικούς που θα εισπνεύσουν τα τοξικά υλικά τους όταν σπάσουν. Σε άλλες χώρες... Governmental regulations require special disposal of fluorescent lamps separate from general and household wastes....απαιτείται ειδική διάθεση των λαμπτήρων χωριστά από τα γενικά και οικιακά απορρίμματα
Στους Αμπελόκηπους όμως και σε χιλιάδες άλλα σημεία στη χώρα, αυτά τα περιβαντολογικά εγκλήματα δεν εντοπίζονται και τιμωρούνται, γιατί οι Αρχές δεν τα"βλέπουν".
Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας όμως, η αφρόκρεμα των "τιμωρών" (ΓΑΔΑ-Αρειος Πάγος) είναι απέναντι. Δυστυχώς ο καρκίνος είναι άοσμος για τον μυριστούν!
Όμως η επικάλυψη ( από τα διαφημιστικά πλαίσια) της οδικής σήμανσης που καθιστά αόρατη την ενημερώση για τις λεωφορειολωρίδες , είναι ορατή και κάνει μπαμ.
Στραβομάρα, η....?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου