Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Γιατί δεν μου αρέσει ο Λάκης Λαζόπουλος

Aνήκει στην ίδια κατηγορία με την Τατιάνα, τη Λαμπίρη και όλους αυτούς του star system.
Τον βρίσκω σαχλό: Επαναλαμβάνεται συνεχώς και βρίσκει αστείο να μας δείχνει τα παπάρια του κάθε τόσο...Επικίνδυνος δημαγωγός: Ξεκίνησε από καλός κωμικός (βλέπε δέκα μικροί μήτσοι) και ξαφνικά έγινε η ζωντανή συνείδηση των Ελλήνων. Ξαφνικά όλοι οι Έλληνες περιμένουν από τον Λαζόπουλο να τους πει ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο και τι είναι σωστό και τι λάθος. Αυτό είναι επικίνδυνο για ένα λαό που υποφέρει.
Αρχηγός αίρεσης: Ουρλιάζει και βρίζει και ο κόσμος από κάτω χειροκροτάει και ενθουσιάζεται. Μου... θυμίζει κάτι ταινίες που κάποιος αρχηγός αίρεσης ουρλιάζει και το πλήθος από κάτω παραλύει.
Κολακεύει τα πλήθη: Κολακεύει τα πλήθη και βρίζει τους πολιτικούς. Μα τους πολιτικούς ποιος τους έδωσε εξουσία; Μήπως τα πλήθη με τη ψήφο τους;
Κολακεύει περισσότερο τους νέους: Δεν φταίτε σε τίποτα εσείς. Τα φταίνε όλα οι μεγάλοι. Δεν φταίτε όταν κάνετε ναρκωτικά και γαμ**** χωρίς προφυλακτικά. Φταίει η κοινωνία που μεγαλώνετε. Αυτό είναι απλά επικίνδυνο. Όταν ολόκληρη γενιά πιστεύει στον Λάκη τότε αυτός μπορεί πολύ εύκολα να την υποκινήσει.
Κοροϊδεύει ανυποψίαστο κόσμο: Προσωπικά τα επαναλαμβανόμενα videos με κάποια ανυποψίαστη γριούλα που λέει κάτι λάθος δεν μου προκαλούν γέλιο.
Προϊόν του star system: Πιστεύω ότι και αυτός . Είναι ένα προϊόν με ημερομηνία λήξης.
Σάτιρα χωρίς όρια: Υποστηρίζει ότι η σάτιρα είναι σκέψη και αφού η σκέψη δεν έχει όρια, τότε ούτε η σάτιρα έχει όρια. Τότε γιατί όποιος του κάνει αγωγή τον προσβάλει σε όλες του τις εκπομπές; Η σάτιρα δεν έχει όρια ενώ όταν κάποιος καταφεύγει στη δικαιοσύνη είναι αδικαιολόγητος και πρέπει να τον διαπομπεύσει ο Λάκης για το καλό του Ελληνισμού;
Επιλεκτική σάτιρα: Αυτό για όσους λένε μα αφού σατιρίζει τους πάντες. Όχι ακριβώς. Δεν τον άκουσα ποτε να σατιρίζει τον Τσίπρα η τον Αλαβάνο.
Ιδεολογία: Ο άνθρωπος δεν έχει ιδεολογία ούτε και πιστεύω. Είναι ένας αριστερός στην ιδεολογία και ένας δεξιός στο πορτοφόλι του.

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. Προσυπογραφω και απειδη ειμαι καλης ανατροφης ανθρωπος δεν προσθετω τιποτα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή