Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο Φικιώρης καταράστηκε τους επικριτές του από την τηλεόραση,"Να τους βγούνε τα μάτια"!


 Φυσικά οι διακοσμητικοί υπάλληλοι του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ), του Ιατρικών Συλλόγων, αλλά και της προστασίας του Καταναλωτή, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τις κατάρες του Οζονο-Παν θεραπευτή Τηλεοπτικού Τσαρλατάνου. Γιατί απλούστατα ποτέ δεν   ενοχλούν, ούτε τον Φικιώρη , ούτε κανέναν άλλον από τους "Εμπόρους Ελπίδας", που εδώ και χρόνια έχουν ξεφύγει εντελώς με τις απίστευτους μαγικούς ισχυρισμούς που διαφημίζουν για τα  επικίνδυνα προϊόντα  τους.
Το adena-gr δεν πρόκειται να ανταποδώσει τις κατάρες που εκστομίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Φικιώρης. Όμως  παρακαλούμε όσους είναι εμπλεκόμενοι (ως θύματα η ως "αρμόδιοι"), να ...
σημειώσουν  τις ώρες  01:37 μ.μ.  και  02: 27 μ.μ.(φαίνονται και στις φωτό) από την  εκπομπή της Παρασκευής 27/5/2011. στο extra3, όπου 2 φορές (από τις εκατοντάδες τον τελευταίο χρόνο) αναφέρθηκε  και παρότρυνε τους τηλεθεατές (της ιατρικής του εκπομπής), να αγοράσουν από τα φαρμακεία το Οζονοποιημένο λάδι 3μηνης Οζονοποίησης, για να θεραπεύσουν κάποια  προβλήματα υγείας τους.
Όπως και με τις συσκευές Οζονοποίησης νερού (αφού και με τον  ανταγωνιστή του από Θεσσαλονίκη  αλληλοκατηγορούνται ότι προσφέρουν συσκευές  μη γνήσιες-φθηνές απομιμήσεις), συνιστούμε να φυλάξουν τις αποδείξεις αγοράς, και συμβουλεύουμε να ρωτήσουν τους γιατρούς που εμπιστεύονται, πριν χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τα προϊόντα τους .
Είναι θέμα ζωής θανάτου η και χρημάτων.
Θα επανέλθουμε δριμύτεροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου