Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

To adena.gr προσφέρει 10.000 ευρώ μετρητά ...

Σε όποιον εισαγωγέα- έμπορο αποδείξει ΔΗΜΟΣΙΑ , ότι η συσκευή Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας, λειτουργεί. Δεν περιμένουμε μείωση στην κατανάλωση, ούτε 30 ούτε 45% που διαφημίζουν επίσημα και εγγυημένα. Όποιος αποδείξει μέσω ηλεκτρονικού αναγνωρισμένου οργάνου μέτρησης (αντίστοιχου του τρόπου που καταγράφει το ρολόι της ΔΕΗ), ότι επιτυγχάνεται μείωση έστω και 3% , επί τόπου παραλαμβάνει 10.000 ευρω μετρητά.
Παρακαλούνται οι διαγωνιζόμενοι (ειδικά οι εν φωτό) όπως προσέλθουν την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι 16 Σεπτεμβρίου 2010 στη Πλατεία Κάνιγγος, έμπροσθεν του Υπουργείο Ανάπτυξης όπου στεγάζεται και Γ. Γραμματεία Προστασίας του Καταναλωτή.
Θερμή παράκληση να έχουν μαζί τους και τα πρωτότυπα (η επικυρωμένα) πιστοποιητικά C.E.
Άποψή μας είναι ότι: Oι συσκευές Εξοικονόμησης Ενέργειας τύπου economiser,electricity saver, energy saving device κ.λ.π που διατίθενται στην Ελληνική αγορά (αξίας 40-100 ευρώ) με την χρόνια ανοχή των αρμόδιων υπηρεσιών, είναι όχι απλώς άχρηστες, αλλά και άκρως επικίνδυνες. Τα δε πιστοποιητικά C.E. που διατυμπανίζουν τηλεοπτικά ότι τις συνοδεύουν, άκυρα η πλαστογραφημένα.
Εαν είναι λάθος η εκτίμησή μας, θα σας αποζημιώσουμε με... περισσότερα στο www.adena.gr

4 σχόλια:

  1. Ναι, αλλα για να είσαι δίκαιος, πρέπει και οι απατεώνες να σου δώκουν δέκα χιλιάρικα, σε περίπτωση που χάσουν! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του ΤΕΕ (επίσημο περιοδικό του Τεχνικού Επιμελητηρίου), όπου ενυπογράφως κάποιος ηλεκτρολόγος μηχανικός αποδεικνύει ότι τα μηχανάκια είναι άχρηστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στους 100 να πας να το πουλησεις 10 κοροιδα δεν θα βρεις?θα βρεις.να το το κερδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί δεν το βρίσκω πουθενά αλλού;

    «Καμία μείωση δεν επιτυγχάνεται τελικά από την τοποθέτηση συσκευών στον λογαριασμό ρεύματος των οικιακών και μικρών εμπορικών καταναλωτών».

    Το παραπάνω αναφέρεται σε έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας, αφού προηγουμένως είχε τεθεί σχετικό ερώτημα στο Υπουργείο από την Ένωση Καταναλωτών Βόλου.

    Πρόκειται για συσκευές που διαφημίζονται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, οι οποίες φέρονται ότι επιτυγχάνουν εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και μείωση στο λογαριασμό ρεύματος μέχρι και 45%.

    Το ερώτημα παραπέμφθηκε στη ΔΕΗ, η οποία με τη σειρά της απάντησε ότι δεν υπάρχει όφελος για τους μικρούς καταναλωτές από την εγκατάσταση των συσκευών αυτών.

    Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η εξοικονόμηση ενέργειας από την εγκατάσταση των συσκευών αυτών επιτυγχάνεται μέσω της βελτίωσης του συντελεστή ισχύος, μέγεθος το οποίο αφενός δεν μπορεί να μετρηθεί από τα «ρολόγια» που είναι εγκατεστημένα στη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, αφετέρου για τους μικρούς καταναλωτές δεν ξεπερνά το 1%.

    Αντίθετα, η τεχνολογία αυτή έχει αποτέλεσμα και οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας για τους μεγάλους καταναλωτές (επαγγελματικά - βιομηχανικά τιμολόγια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή