Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

"Ισορροπίες" στην ενημέρωση!

Τι Καψής, τι Κάψης?
Το πρώτο ημίωρο στα Κεντρικά δελτία ειδήσεων χθες , ήταν αφιερωμένο στα τιμή της βενζίνης, και τις παρενέργειες που προκάλεσε. Ο υπόλοιπος χρόνος κάλυψε την Ελληνική και ξένη επικαιρότητα, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής είδησης το φορέματος της Lady Γκαγκά από μπριζόλες.
Μάθαμε ότι το Υπουργείο προσδιόρισε το πλαφόν από το παρατηρητήριο Τιμών. Ξέρετε εκείνο (το σύστημα) που μας ενημέρωνε On line με δειγματοληπτικές τιμές από βενζινάδικα που είχαν κλείσει για μήνες!!! Ο βεντζινάς που συνελήφθηκε για υπέρβαση της τιμής (παρ ότι είχε τιμολόγιο που αποδείκνυε ότι αγόρασε πάνω από το πλαφόν), οδηγήθηκε συνοδεία τηλεοπτικών καμερών στον εισαγγελέα οικογενειακώς. Περιέργως κανείς δεν ζήτησε (έστω τηλεοπτικά) την άποψη των διαλυστηρίων για την εξήγηση του φαινομένου της ξαφνικής αύξησης της χοντρικής τιμής. Άτιμα πράγματα.
Από πολιτικής πλευρά ο Πρετεντέρης και οι όμοιοί του , για πολλοστή φορά έκαναν λάθος στην προφορά του ονόματος του ΛΑΟΣ, τονίζοντάς το στην παραλήγουσα. Λέτε να το κάνουν επίτηδες κύριε Βελόπουλε? Οφθαλμόν αντί οφθαλμού κύριε Κάψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου