Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Βόλτα στις ακτές της Αττικής έκανε Τουρκική Φρεγάτα

  H φρεγάτα «GAZIANTEP» Μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και με τα οπλικά συστήματα σε πλήρη λειτουργία!,,,
Μέχρι την Τζια έφτασε η Τουρκική φρεγάτα, που πραγματοποιεί και πάλι, άσκοπες βόλτες και περιπλανήσεις στο Αιγαίο. Μάλιστα, μπήκε ... βαθιά στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και σε συνδυασμό με τις κινήσεις του Piri Reis, οι Τούρκοι ανεβάζουν επικίνδυνα το θερμόμετρο στο Αιγαίο, ενώ η υποχωρητικότητα της χώρας μας τους έχει αποθρασύνει πλέον εντελώς!!

Πρόκειται για την...

φρεγάτα «GAZIANTEP», κλάσης «O.H.Perry» η οποία έφυγε από το ναύσταθμο του Ακσάζ, κι έφτασε μέχρι τις βόρειες ακτές της Αττικής !!!

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, εισήλθε την 24 Μαρτίου στις 06:30 σε Ελληνικά χωρικά ύδατα Νότια της Κύθνου και «βγήκε» με βορειοανατολική πορεία πλέοντας το στενό του Καφηρέα στις 10:00.

Για μια ακόμη φορά, είχε ανοικτά όλα τα συστήματα μάχης και παραβίασε όλους τους κανονισμούς περί αβλαβούς διέλευσης.

Κι όλα αυτά, παραμονή της Εθνικής μας επετείου, την ημέρα που η μαθητική νεολαία έκανε την παρέλασή της, με την ηγεσία να σχεδιάζει μέτρα κατά των ... Ελλήνων πολιτών ! Την ημέρα που δεν άφησαν τους γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους μιας και απαγόρευσαν στον κόσμο να φτάσει στην Αμαλίας!

Αφησαν όμως τους Τούρκους, να φτάσουν κοντά στην Αθήνα, προφανώς διότι θεωρούν "εχθρό" τους Ελληνες πολίτες κι όχι τις Τουρκικές Φρεγάτες!!!

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία ήταν σε επιφυλακή καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος.

Αυτή τη στιγμή , το πλοίο πλέει στο κεντρικό Αιγαίο.

 http://www.aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου