Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Καταγγελία για τα Αξιο...κατάκριτα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Το ερώτημα είναι γιατί σας (ακριβό)πληρώνουμε?  Όταν δεν είστε ικανοί η δεν θέλετε να κάνετε την δουλειά σας, πως έχετε το θράσος να σας αποκαλούμε  , μέλη μιας (ημι) Ανεξάρτητης Αρχής?
 Π.χ. στην εκπομπή του Λαζόπουλου, όπου μόνο σκληρό πορνό δεν έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής), δεν μπαίνετε καν στο κόπο να τον ικετεύσετε, να βάλει το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ σήμα Ακαταλληλότητας για ανηλίκους.
Ας μη ξαναναφερθούμε στην κατακριτέα  τακτική του αδιακρίτως  να "προσφέρει" στους θαμώνες (μεταξύ των οποίων και μαθητές) τσίπουρο, για να φτιάχνονται και να χαχανίζουν στο φακό.
Όμως, σίγουρα έχετε διαπιστώσει (εκτός και κοιμάστε όρθιοι),ότι συστηματικά  ότι μερικά από τα βίντεο που κλέβει από το YouTube, τα παραποιεί στο μοντάζ, και τα παρουσιάζει ως αυθεντικά χρησιμοποιώντας τα κατά πολιτικών  προσώπων- στόχων.
Κι αν την...
ύπουλη αυτή τεχνική ο Λαζόπουλος  την καλύπτει με την σάτιρα, πως δικαιολογείται  και ανέχεστε την αναμετάδοση των μαϊμού βίντεο  από έγκριτους δημοσιογράφους τύπου Χατζηνικολάου.
Ο εν λόγω ιδιοκτήτης ΚΑΙ  του ενημερωτικού Site  enikos.gr (κλικ) χθες βράδυ  σχολίασε ειρωνικά και ανέβασε  στο Youtube (κλικ) Βίντεο του Λαζόπουλου, όπου ο παρουσιαστή επίσης σατίριζε  σκηνή,  με   ένα μωρό που ξεκαρδιζόταν όταν άκουγε την φωνή του  Αδωνη Γεωργιάδη, γελοιοποιώντας τον Πολιτικό.
Δείτε λοιπόν στην επόμενη ανάρτηση, τι βρώμικο κόλπο  έστησαν (μαϊμουδεύοντας το βίντεο) σε βάρος του θύματος - στόχου ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου