Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αυτό είναι πρόκληση της Δημοτικής Αστυνομίας η monkey business?

η
Το βυτιοφόρο της BP μας είναι γνωστό από τις προηγούμενες επισκέψεις μας στη πόλη του Βόλου(κλικ), όπου παρατηρήσαμε ότι παρκάρει όπου γουστάρει (και ανενόχλητα).Αυτή την φορά το εντοπίσαμε Σάββατο απόγευμα  μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπου σύμφωνα με την Πινακίδας της "Τροχαίας" επιτρέπονται μόνον 8 αυτοκίνητα του Πανεπιστημίου που φέρουν το ανάλογο Permit (με Κάρτα).
Ο θρασύς ιδιοκτήτης (εκτός κι αν είναι ο πρύτανης) βολικά το παρκάρισε μέχρι σήμερα, Δευτέρα πρωί, και περιέργως μετά από 2 μέρες δεν είχε στο παρμπρίζ καμιά κλήση (παρά μόνο ένα προεκλογικό φυλλάδιο).
Απαράδεκτε δήμαρχε με την ύποπτη Δημοτική σου Αστυνομία, οι ...
υφιστάμενοί σου  τι ρόλο παίζουν?
Περιέργως οι  τικετάδες σου (μαζί με τους συναδέλφους του Λιμενικού)  "στόλισα" κανονικά αυτό το διάστημα τους υπόλοιπους (με προτίμηση  Ι.Χ με Αθηναικές πινακίδες) .
Μέχρι και αυτοκίνητο παραπληγικού (με την ειδική άδεια στο παρμπρίζ επί της Ιάσονος) εκτέλεσαν οι "αδιάφθοροι" της παραλίας του Βόλου.
Όσο για το Βυτιοφόρο (που καταγράψαμε  , αν υπάρχει  αμφιβολία, τις παράνομες παρκαρο-περιπλανήσεις του) γνωρίζουμε και (κάνετε πως δεν )γνωρίζετε , τι παίζει.
Η τελευταία  φωτογραφία δείχνει, τα αφεντικά του να εκμεταλλεύονται (επικίνδυνα) ακόμα και το δρόμο προτεραιότητος, για να πλύνουν και να καθαρίσουν   τα Ι.Χ. της πελατείας τους.
Τελικά αυτός ο Δήμος είναι πολύ  μπάχαλο.
Πόσο ?
Δείτε στις  επόμενες αναρτήσεις πόσο προκλητικά κάνει τα στραβά μάτια η Δημοτική Αρχή, σε ορισμένες επιχειρήσεις που "καταχρώνται-εκμεταλλεύονται δωρεάν και ατιμώρητα τους Δημοτικούς χώρους...

1 σχόλιο:

  1. Πήγαινε και οδό Τ. Οικονομάκη ανάμεσα Κ. Καρτάλη και Τοπάλη να δεις το σκάνδαλο Μήτρου -Κουτρούμπα. Βγάλε φωτό αυτό το σκάνδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή