Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Λιάνα ξεπέρασες στην υποκρισία τον Βασιλιά του είδους, που προχθές έβριζες...

Πρώτα μετάλαβες, μετά είπες πρωινιάτικα "γαμηθείτε". Πέρασες το μήνυμα ότι από το τσιγάρο δεν παθαίνεις τίποτα, και μας έπρηξες με το σπυράκι σου που κινητοποίησε τον κορυφαίο λαπαροσκόπο και μοναδικό (τηλεοπτικά προβαλλόμενο) Κωνσταντινίδη.
Διαφήμισες τέλεια την άψογη (ιατρικά και ανθρώπινα) συμπεριφορά του ιδιωτικού νοσοκομείο του Αποστολόπουλου, που "αποκλειστικά" χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία λαπαροσκόπησης, και που φυσικά δέχεται τα Golden Boys & girls του ΕΔΟΕΑΠ (αλλά φτύνει τους μπλοκάκηδες του ΤΕΒΕ).
Μας παραμύθιασες λέγοντας όταν... το ΚΚΕ έρθει στην εξουσία , όλοι θα έχουν (σαντην δική σου) άψογη αντιμετώπιση στην Υγεία.
Αν πάρουμε σαν παράδειγμα την περίπτωση της "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ" τα βάψαμε μαύρα (τα αυγά) από τώρα.
Αλήθεια πότε ο συμπαρουσιαστής σου (που τον ξέχεσες την τελευταία φορά, και σήμερα καθόταν σούζα και τα χέρια σταυρωμένα) Παπαδάκης, θα με καλέσει και μένα να διαφημίσω "τσάμπα" το Blog μου, όπως κάνει τακτικά με το περιοδικό σου (με τα αρχ... φάτσα) που μας μοστράριζες σαν μανάβης?
Λιάνα Κανέλλη , θεωρώ πως όλα τα κόμματα έχουν καλά στοιχεία (στην θεωρεία), αλλά εσύ δεν είσαι ότι το καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για την πράξη.
Καλό σου Πάσχα, και σου εύχομαι να μη το περάσης ποτέ σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Ούτε για ρεπορτάζ...

7 σχόλια:

  1. 1. "Γαμημένη" είπε φίλε , για την σύριγγα . Και δεν νομίζω να διαφωνείς για την σύριγγα...
    2. Αυτή ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως έχει το εν λόγω ταμείο κι έτσι έχει περίθαλψη , και το ΕΙΠΕ πως είναι προνομιούχα
    3. Στις ειδήσεις που βλέπουμε χίλιες διαφημίσεις εφημεριδών ΜΕΣΑ στα δελτία [τσάμπα δηλαδή] , δεν είδα να υπάρχει τέτοια αντίδραση...
    Πάντα φιλικά και καλό Πάσχα με υγεία πάνω απ'όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτό που έγραψες λείπουν καμιά δεκαριά τελείες. Πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να γίνεις κατανοητός και στους ανθρώπους. Αν δεν μπορείς κράτα τις σκέψεις σου για σένα. Πραγματικά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε ότι του κατέβει του κάθένα. Το blog σου είναι για διαφήμιση??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIA TA MPAZA EISTE OLOI STHN ELLADA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mipos boreis na mou doseis leptomeries? Afta pou les ta exo xanakousei kai kati tetoio perase kai i giagia mou.
    Grafo gia tin Ellada sti Vretania.
    Euxaristo
    Constantine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια! Ούτε μέσα στο μυαλό μας να ήσουν για την λαλίστατη πλήν όμως αντιπαθέστατη κ. Κανέλλη που ώς άλλο μαντρόσκυλο γαυγίζει στα κανάλια υπέρ του ΚΚΕ αλλά ζεί στην Εκάλη και εκδίδει και περιοδικό κλπ..κλπ.. Θα ήθελα να τη ρωτήσω κάποια στιγμή άν το ΚΚΕ ήταν στην εξουσία εκείνη θα μπορούσε να βγάζει παρόμοιες ανούσιες κορόνες εναντίον της εξουσίας ελεύθερα και ατιμωρητί σε ιδιωτικά κανάλια; Μάλλον όχι..διότι δεν θα υπήρχαν ιδιωτικά κανάλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "...διότι δεν θα υπήρχαν ιδιωτικά κανάλια..."

    Και δεύτερον θα υπήρχαν στρατόπεδα Γκουλάγκ, "Σιβηρίες" και ψυχιατρεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε παιδια τι την ακούνε την Κανελη??
    Για τους τεμπεληδεσ τους κομμουνιστες που στο μυαλο τους εχουν την ανατροπη και και το μπαχαλο.Ειναι κρυφα πισω απο ολες τισ καταστροφες σε περιουσιες που γινονται στην χωρα μας. Το ιδιο εκαναν και το 1920,1941, το 1947 Γραφουν παντου και βρομιζουν οτι υπαρχει.Καντε καμμια βολτα απο την νομικη ΑΠΘ και θα καταλαβεται τι λεω, ...δελο και λιγα λεω.
    Αντε μαγκισα του τησ εκαλης του τσιγαρου και του καφε..περαστικα σου .....ΑΑΑΑ εσεις του ΚΚΕ δεν ειστε αντιθετοι με την Ευρωπαικη ενωση?? γιατι δεν γυρναται πισω η το καλυτερο δεν συμετεχεται στις Ευροεκλογες... α ρε τα ...μημενα τα 15000 ευρω το μηνα τι κανουν
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή