Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Οι "σύντροφοι" του Δήμου Γέρακα...

Ομολογώ ότι τον πάω αυτό τον Δήμο. Κατ αρχάς είναι από τους ελάχιστους που έχουν αρκετά εκατομμύρια πλεόνασμα στο προϋπολογισμό τους, και γιατί το 20% της περιοχής που εντάχθηκε στο σχέδιο πόλεως χρησιμοποιήθηκε (ως ορίζει ο νόμος) για κοινόχρηστους χώρους (σπάνιο πράγμα). Με το σχέδιο Καλλικράτη συνενώνεται με την Κοινότητα της Ανθούσας και τον Δήμο Παλλήνης (κλικ) σε ένα ενιαίο Δήμο, και ο τωρινός Δήμαρχος του Γέρακα Α. Ζούτσος είναι το φαβορί για επανεκλογή, μια και η μέχρι τώρα πορεία του εκτιμάται κι από τους δημότες των γειτόνων.
Προχθές βρέθηκα τυχαία σε μια πολιτική εκδήλωση της παράταξής του, που θα επικύρωνε (και τυπικά) την υποψηφιότητά του.
Τα αρνητικά της "μάζωξης"? Ο "σύντροφος" από το βαθύ ΠΑΣΟΚ που ανέλαβε το ρόλο του συντονιστή της διαδικασίας, κατακεραύνωσε με απαράδεκτο τρόπο την διαφορετική άποψη κάποιου τέως συντρόφου, "επειδή έκανε το εγκληματικός λάθος να επιλέξει να πορευτεί ως μοναχικός καβαλάρης".
Σύντροφε του βαθύ ΠΑΣΟΚ, ξεκαβάλησε πρώτα το δικό σου καλάμι, και συνειδητοποίησε ότι είμαστε στον 20 αιώνα. Γιατί αν δεν έπαιζε σε λίγη ώρα ο ημιτελικός του Μουντιάλ, θα βλέπαμε το Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα (άψογο από πλευράς Πυρασφάλειας) εξ αιτίας της αλαζονείας σου, να μεταμορφώνεται σε ΑΡΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου