Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Σκληρά λόγια» συνταξιούχων κατά πολιτικών.


Ψήφισμα το οποίο περιλαμβάνει σκληρά λόγια για τους πολιτικούς απέστειλε ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΤΕΑΠΕΤ) Τσιμεντοβιομηχανιών Ν. Μαγνησίας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη Βουλή των Ελλήνων, Αρχηγούς κομμάτων, συνδικαλιστικές οργανώσεις, Πανελλαδικά περιφερειακά συμβούλια, δημοτικά συμβούλια, και τα ΜΜΕ.
Όπως τονίζουν μεταξύ άλλων «Για την κατάντια της χώρας αυτής είστε εσείς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, υπεύθυνοι. Αλλά όχι υπόλογοι, διότι φροντίσατε να βγαίνετε λάδι σε όλες τις ρεμούλες που κατά καιρούς κάνετε. Εμείς σαν... συνταξιούχοι πέρα από τους φόρους που πληρώνουμε όλα τα χρόνια, πληρώνουμε και τα ασφάλιστρα μας και πήραμε αυτή τη σύνταξη της πείνας με δουλειά 35 έως 40 χρόνια.

Ενώ εσείς φροντίσατε με μια τετραετία να παίρνετε μεγαλύτερη σύνταξη από μας που δουλέψαμε 35 έως 40 χρόνια. Αυτά δεν είναι λεπτά του φορολογούμενου λαού; Αυτό είναι το κράτος δικαίου που επικαλείστε καθημερινά στα ΜΜΕ;
Για το λόγο αυτό ζητάμε να μας επιστραφούν τα χρήματα από τα δώρα και το ΛΑΦΚΑ αναδρομικά, διότι δεν κλέψαμε κανένα και δεν κάναμε καμία ρεμούλα. Σταματήστε το «χάπι» της τρόικας, διότι εσείς τη φέρατε για να επιβάλετε στο λαό μεσαιωνικούς μισθούς και συντάξεις.


Κύριοι Κυβερνώντες, σταματήστε να λέτε ότι εκτελείτε εντολή του λαού. Δεν σας πιστεύει πια. Εκτελείτε εντολή των κρατούντων παγκόσμια. Για το λόγο αυτό καλούμε το λαό σε πολιτική απεργία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σταματήσει να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το λαό. Είναι καιρός να σταθεί στο ύψος του και να πάψει να υπογράφει νομοσχέδια, τα οποία θίγουν τις δύο τάξεις, τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους».
http://volospress.blogspot.com/2011/03/blog-post_1643.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου