Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Γιατί οι πιθηκομαιμούδες του πλανήτη αγαπούν την Ελλάδα

Από τον Βασίλη Μπόνιο



Ακόμη και σιδερόφραχτα να είχαμε κάνει τα σύνορά μας και να μην μπορούσε να περάσει κουνούπι, όλες αυτές οι φυλές των πιθηκομαιμούδων που έχουν πλακώσει στη χώρα μας, στην Ελλάδα θα ήθελαν να έλθουν.
Κι αυτό όχι για την ωραία φύση, τη θάλασσα, τα τοπία και τα (ανύπαρκτα) πλούτη μας. Απλά όλες αυτές οι πιθηκοαιμούδες έρχονται με μανία στην Ελλάδα επειδή αισθάνονται οικειότητα, μια και οι δικές μας φάτσες σε πιθηκομαιμούδες παραπέμπουν.  Όπως επίσης και οι συνήθειές μας.
Δείτε τους ελληναράδες που ...
έχουν πλακώσει στις παραλίες, τους αούα, τους ξερόλες, που φωνάζουν δυνατά χωρίς να σέβονται τον διπλανό τους, που κυκλοφορούν κακοχυμένοι-  με ένα βάδισμα μαχαλόμαγκα της Τρούμπας-που επιδεικνύουν το iPhone σαν λάφυρο, μια εικόνα τόσο μακριά από την αισθητική που ο Steve Jobs δεν θα ‘θελε να την αντικρύσει ούτε στον ουράνιο παράδεισο της τεχνολογίας όπου μετακόμισε πρόσφατα.
Σπάνια διακρίνεις Έλληνα από Αλβανό-οι τελευταίοι έχουν λίγο πιο τετράγωνα κεφάλια-ενώ ακόμη και με το κτήνος από το Πακιστάν έχουμε αρκετά κοινά ως πιθηκομαιμούδες διαφορετικών ειδών.
Ε, λοιπόν και τα σύνορα να σφραγίσουμε οι πιθηκομαιμούδες στην Ελλάδα θα προσπαθούν διακώς να έλθουν γιατί τους μοιάζουμε και αισθάνονται σαν το σπίτι τους.
Εξαίρεση- πρότυπα  ομορφιάς, γοητείας και αισθητικής αποτελούν οι κ.κ Πολύδωρας, Μειμαράκης (ο ένας διορίζει την κόρη του και ο άλλος υπογράφει), ο Πετσάλνικος, ο Σιούφας, ο Τραγάκης, ο Σκανδαλίδης, ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ, οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ που λαμβάνουν επίδομα ξένης γλώσσας για τα παιδιά τους, κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που λαμβάνουν επίδομα έγκαιρης προσέλευσης, κάποιοι  υπάλληλοι του ΟΔΙΕ που παντελονιάζουν 5000 ευρώ το μήνα για 10 ώρες δουλειάς την εβδομάδα (σταβλίζουν τα άλογα που εκτρέπονται) και λοιποί Κούροι της επικράτειας...
http://www.kourdistoportocali.com/articles/13255.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου