Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

K.Κατσέλη Λούκα, look πως μας κλέβουν!

Τις αποδείξεις στο πιάτο δώσαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, και στην Γενική-Αόριστη & Άχρηστη Γραμματεία του Καταναλωτή, αλλά όλοι κάνουν το κορόϊδο. Τρέμουν να αγγίξουν την Πολυεθνική.Δολώνει τους καταναλωτές με χαμηλέ τιμές στα διαφημιστικά φυλλάδια, και τους ξεσκίζει στο ταμείο.Δυο βδομάδες η Γαλοπούλα FOUANTRE Υφαντής διαφημίζεται 6,69 το κιλό, και στο ταμείο την πληρώνουμε διπλάσια 12,99. Προσέξτε εκεί στα πλατεία Κάνιγγος μη σας ανέβει η χοληστερίνη από τα λιπαρά(Λάδι βούτυροκ.λ.π).
Πάρτε μια ιδέα τι γράφει ένας από τους αναγνώστες-θυματα:
Συγχαρητηρια!!για ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑς!!
Μονο ετσι ισως αλλαξει κατι !!τοCarrefour το εχει παραξηλωσει!στους Αμπελοκηπους δουλευε με περιπου 300 ατομα σε βαρδιες και τωρα εχει μεινει με 170!!υπαρχουν ελλειψεις,λαθη στις τιμες και πολλα αλλα στραβα!καθε φορα υπαρχουν λαθη στα φυλλαδια και στις τιμες στο ραφι!
υπαρχουν προιοντα πολυ κοντα στην ημερομηνια ληξεως και αλλα που εχουν ληξει!|(τελευταια καποια τα βαζουν και καλα προσφορα!)οι τυποι ειναι απαραδεκτοι εβγαλαν την CRETA FARM απο τα αλλαντικα γιατι δεν τους εδινε παρα πολυ κερδος τα ιδια πανε να κανουν και με τον υφαντη!καλο ειναι να τους μπουκοταρουμε και...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου