Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

We' re with Stupid (μηχανικούς Δημοσίων έργων)!

"Μας περιβάλουν βλάκες" γράφει η διαφήμιση της Γιγαντοαφίσας στη Συγγρού. Όσο για το καροτσάκι με τους 4 επιβάτες , ίσως είναι μια πρόταση για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, που πρέπει να διασχίσουν την λεωφόρο από τις μακριές υπόγειες διαβάσεις. Λόγω (κλασσικής) άγνοιας των επιστημόνων-μελετητών για μίνιμουμ φάρδος 1,80 στις ζώνες πεζών (ώστε να μπορούν να κροσάρουν δυο αναπηρικά (η παιδικά) καροτσάκια), οι stupids τα κατασκευάζουν όσο γουστάρουν η τους βολεύει.
Θα' θελα μια μέρα να συναντηθούν Πάγκαλος με Βενιζέλο στη μέση της διάβασης, και να δω ποιος θα υποχωρήσει και θα γυρίσει πίσω?
Αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που οι επιστήμονες παίρνουν διπλώματα δια αλληλογραφίας (Italy)...

1 σχόλιο:

  1. Αυτό συμβαίνει σε μια χώρα σαν την μίζερη Ελλάδα επειδή κάποιοι μηχανικοί της (επιστήμονες του τεε λένε ότι είναι) στηρίζουν την υπεροχή τους στον αποκλεισμό των άλλων δια νόμου που οι ίδιοι φτιάχνουν και όχι στην ποιότητα τους στην προαγωγή της επιστήμης που σπούδασαν.
    Και όσο συνεχίζεται αυτό φίλε μου δεν πρόκειται αν σηκώσουμε κεφάλι σαν χώρα.
    Μόνο εάν αφήσουμε τους πραγματικά καλούς να φύγουν μπροστά, να δημιουργήσουν, θα επιβιώσουμε στο ολοένα και δυσκολότερο λόγω ανταγωνισμού περιβάλλον της ευρωπαϊκής γειτονιάς που επιλέξαμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή