Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ανοιχτή επιστολή-ανάρτηση στη Πυροσβεστική, για την Πυρασφάλεια Δημοσίων κτιρίων!

Προς τιμήν του το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος στο οποίο κοινοποιήθηκε η ανάρτησή του www.adena.gr με τίτλο "Προς Υπεύθυνους για την Προστασία των (ασθενών) Πολιτών", ανταποκρίθηκε ουσιαστικά. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σχολιάσουμε ορισμένα σημεία της επιστολής την οποία δημοσιεύουμε στη στήλη "ΦΑΚΕΛΟΙ".
Κατόπιν αυτοψίας της Υπηρεσίας για την επικρατούσα κατάσταση από άποψη πυρασφάλειας στο «Γ.Κ.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» διεπιστώθη εν ολίγοις ότι ...Δεν έχει υλοποιηθεί και δεν έχουν εγκατασταθεί τα προβλεπόμενα μέσα – μέτρα πυροπροστασίας στο σύνολό τους.
Από μακροσκοπικό δειγματοληπτικό έλεγχο που διεξήχθη σε τμήματα κτιρίων του νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι τα φορητά μέσα πυροπροστασίας δεν έχουν αναρτηθεί μόνιμα σε εμφανή σημεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία, ενώ ο αριθμός και οι αποστάσεις αυτών δεν είναι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Δεν έχουν κατατεθεί και δεν έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία μας ομάδες πυροπροστασίας για το εν λόγω Νοσοκομείο...
Μέχρι εδώ η ιστοσελίδα συμφωνεί , αλλά... Όσο αφορά την αναγόμωση και την καλή λειτουργία των πυροσβεστήρων περιέργως...περισσότερα στο www.adena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου