Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Προσευχειθείτε να βγούν ζωντανοί οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ από το Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"!


"Το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα επισκεφθούν σε λίγο οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου".
Αλήθεια, έχουν προ- ειδοποιήσει τους ανθρώπους (όσο κι αν δε τους χωνεύουμε) ότι μπαίνουν σε επικίνδυνο κι απροστάτευτο σε περίπτωση πυρκαγιάς κτίριο?
Ξέρουν οι Ευρωπαίοι ελεγκτές μας, ότι η Ναυαρχίδα των συστήματος Υγείας στην Αθήνα, δεν διαθέτει Πιστοποιητικό πυρασφάλειας?
Τους ενημέρωσαν ότι ο "μοναδικός" Υπεύθυνος και γνώστης των συστημάτων Πυροπροστασίας είναι σε διακοπές στο Άγιο Όρος ?
Τους είπαν ότι το "άγημα" πυροπροστασίας και η λίστα με τα ονόματα που πρέπει να είναι σε επιφυλακή (σε κάθε νοσοκομείο) είναι άγνωστες έννοιες?
Θα τους πουν την αλήθεια ότι τα χρήματα του Κράτους (κι ένα μέρος της Ε.Ε.) που διετέθησαν για έλεγχο των πυροσβεστήρων, πήγαν χαμένα, αφού η συντήρηση είναι εικονική(δηλ μαϊμού) , και πολλές από τις "κόκκινες φιάλες" (γνωστοί σαν πυροσβεστήρες) είναι διακοσμητικές και άχρηστες.
Μεταξύ μας , πολύ αμφιβάλω. Κι ελπίζω να μην συμβεί τίποτα, γιατί τότε ζήτω που καήκανε και καήκαμε.
P.s. 1. φωτό από 3ης Ιουνίου 2010.
2. Αυτά προς το παρόν, εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί διασποράς ψευδών ειδήσεων
...
V.K.



1 σχόλιο:

  1. Ο ένας για την πόρτα, γνωστό το κόλπο. Ο δεύτερος γυαλιστερός γυαλιστερός αλλά χωρίς πίεση άρα δεν μπορεί να βγει το κατασβεστικό υλικό και αν μπορώ να δω καλά γιατί είναι μακρινή η φωτο για να δω καθαρά τη ταμπέλα (όπως ίδια ταμπέλα έχει και ο πρώτος), η ταμπέλα μάλλον είναι λάθος και όχι σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ, άρα ουσιαστικά μάλλον μιλάμε για έναν άκυρο πυροσβεστήρα. Ο τρίτος μάλλον ψιλοδιαβρωμένος.

    Καλά είναι! Δεν θα ήθελα να δω αν όντως υπάρχουν φωλιές και αν έχουν όλα τα εξαρτήματά μέσα συνδεδεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή