Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ξεπουλιέται ο Λυκαβηττός . Όποιος προλάβει τσιμεντώνει!

 Εντάξει, στο παρελθόν λίγο τα Χρυσόβουλα, λίγο (πολύ) η διαφθορά στη Πολεοδομία, Δικαιοσύνη, και γενικά στο Δημόσιο,  κατάφεραν να τσιμεντώσουν τον Λυκαβηττό μέχρι ...αηδίας.
Όμως  σήμερα , έστω κι αν δεν είμαστε αρχι-μηχανο-τέκτονες, δεν μπορεί παρα να μας προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση  αυτής της κολωνακιότικης "κατασκευής" (απέναντι από το ξενοδοχείο GEORGE) στης παρυφές της Αρχαίας ιστορικής τοποθεσίας.
 Αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους να σκαφτεί ο λόφος , δεν πρόσεξαν που οδηγούν τα παλαιότατα σκαλοπάτια ? Κανένας ...
αρμόδιος (μαζί με τους θεομπαίχτες της Πυροσβεστικής) δεν θεωρεί επικίνδυνο ότι τα μπαλκόνια των ορόφων , είναι ανάμεσα στα δένδρα του μοναδικού εναπομείναντος πράσινου λόφου  της Αθήνας?
Και εντάξει ας γίνει (που θα γίνει κάποια στιγμή) στάχτη και μπούλμπερη ο "πνεύμονας (και) της καλής Αθηναϊκής κοινωνίας.
Με πια λογική όμως τους επετράπη  να χτίσουν  σχεδόν 100% της "προίκας" τους, και η  γωνιακή κολόνα φυτεύτηκε εκεί που ήταν πεζοδρόμιο?
Και όλους αυτούς τους μήνες, γιατί σε ένα τέτοιο άκρως (πάνω στην στροφή) επικίνδυνο  κατηφορικό και ολισθηρότατο σημείο, οι πεζοί να αναγκάζονται να ακροβατούν παίζοντας την ζωή τους κορώνα γράμματα?
Μωρέ  χίλιες φορές  να αναλάβουν οι Γερμανοί τον Δημόσιο Τομέα.
Τουλάχιστον αυτοί στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο σεβάστηκαν την αρχαία μας κληρονομιά.
Οι δικοί μας κυβερνητικοί  διαχειριστές (με τους διεφθαρμένους υπαλλήλους τους) συνεχίζουν να την βεβηλώνουν.
Ασύστολα...

3 σχόλια:

  1. Κύριοι

    Συγγνώμη αλλά είστε άσχετοι με το θέμα.
    Η συγκεκριμένη οικοδομή βρίσκεται σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον μία τριετία (συνεπώς η ανέγερση ξεκίνησε ακόμη πιο πριν (Συνεπώς εάν υπήρξε συναλλαγή, αυτή δεν θα έγινε με όρους ξεπουλήματος αλλά με τουλάχιστον €10.000 - €15.000/τμ.).

    Επίσης στην θέση της υπήρχε παλαιότερο κτίσμα που κατεδαφίστηκε.

    Όσο για την κάλυψη, εάν δεν κάνω λάθος η περιοχή έχει υψηλότατο συντελεστή κάλυψης (όπως θα διαπιστώσετε παρατηρώντας όλα τα υπόλοιπα κτίσματα της άμεσης και ευρύτερης παροχής.

    Δεν έχω καμία σχέση με την ιδιοκτησία του ακινήτου αλλά με ενοχλεί όσο και η λαμογιά η λογική του φτύσε φτύσε κάτι θα μείνει στο τέλος.

    Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι η επιτομή της παραπληροφόρησης με αποκλειστικό σκοπό την εξαγρίωση του κόσμου προκειμένου να ενισχυθούν κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις που άν και "προοδευτικές" έχουν τέτοια αντίδραση προς την ανάπτυξη όπως ο διάβολος με το λιβάνι.

    Αίσχος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κρασιά...
    Δεν ξέρετε ή κάνετε ότι δεν ξέρετε τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της συγκεκριμένης πολυκατοικίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σόρρυ, για να καταλάβω, η παρανομία που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή