Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Νόμιμη η κλοπή των καροτσιών κύριε Παπουτσή?

 Μικρά και μεγάλα Μάρκετ έχουν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί και καταγγείλει στη Αστυνομία την νέα μάστιγα που απειλεί τις επιχειρήσεις τους. Την κατά συρροή κλοπή από τους "οικονομικούς" μετανάστες των καροτσιών, που τα χρησιμοποιούν για την συλλογή και μεταφορά μετάλλων.
Δεν περιμένουμε από τις Αρχές να ψάξουν ποιοι είναι (οι εγκέφαλοι) πίσω από τους φουκαράδες που κλέβουν ακόμα και πανάκριβους μετασχηματιστές της ΔΕΗ, για να καταλήξουν στη μαφία της "ανακύκλωσης" για λίγα ευρώ.
Οι εν φωτό όμως συλλέκτες(και χιλιάδες ακόμα συνάδελφοί του), έχουν ρημάξει τα καταστήματα κλέβοντας τα  καροτσάκια  για μια χρήση.
Γιατί όταν τα γεμίσουν, παραδίδουν το...
εμπόρευμα μαζί με το μεταφορικό τους μέσο (αφού είναι μεταλλικό), και στην επόμενη επιδρομή τους θα βουτήξουν καινούργιο.
Δυστυχώς παρ ότι το αδίκημα είναι οφθαλμοφανές και αυταπόδεικτο, και τα τροχήλατα  κυκλοφορούν σε κεντρικούς δρόμους προκαλώντας ατυχήματα, η Αστυνομία  δεν τολμάει να επέμβει. Ίσως γιατί  οι διαταγές για ανοχή, έρχονται από το Παπουτσή.
Όμως όλοι  γνωρίζουν ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι στη χώρα της παρανομίας...

1 σχόλιο:

  1. Ενταξει μωρε, πως κανετε ετσι.. θα μετακυληθει το κοστος στους καταναλωτες. Λιγο παραπανω το γαλα, το ψωμι κλπ και βγαίνουν τα εξτρα καροτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή